Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Poskytujem doučovanie nemčiny, preklady nemčiny, korektúru nemčiny a sprostredkovanie Kindergeld. Online kurz nemčiny je vhodný pre každého.

Služby: - súdna tlmočnica taliansky jazyk - preklady a tlmočenie taliančina - kurzy taliančiny - sprievodcovské služby

Jazykové letné kurzy a výučba - angličtina gramatika, počúvanie, čítanie, rozprávanie a tematická slovná zásoba

Výukové centrum Helen Doron English Zlín. Škola angličtiny v Zlíne. Výučba - angličtina aj Callanovou metódou - organizovanie letných kurzov v Anglicku pre deti i dospelých.

Kurzy angličtiny: -pre deti od 3 mesiacov do 19 rokov metódou Helen Doron.

Ponúkame profesionálne preklady a tlmočenie do viac ako 70 jazykov so zameraním na kvalitu. Zaisťujeme súdne preklady, medzinárodné preklady, jazykové korektúry, simultánne tlmočenie, konzekutívne tlmočenie, lokalizácie, DTP, Audio / Video.

Spoločnosť Methodic, spol. s r.o. prevádzkuje jazykovú školu v Jihlave, kde organizuje kurzy pre deti, verejnosť aj firmy. Medzi využívané učebné metódy anglického jazyka patria napr. HELEN DORON, DIRECT METÓD.

služby: -hudební akadémie -kurzy francúzskeho jazyka -Francúzska - česká hudobná akadémia.

Jazyková škola. Pomaturitné denné štúdium: -anglický a nemecký jazyk s akreditáciou MŠ SR. Ročné kurzy: -anglický jazyk učebnice New Headway úplní začiatočníci, veční začiatočníci, mierne pokročilí, stredne pokročilí, anglická konverzácia, angličtina pre deti -nemecký jazyk učebnice Nemecky s úsmevom -španielsky jazyk učebnice Fiesta ...

Sme nová jazyková škola v Hustopečiach. Ponúkame skupinové a individuálne kurzy nemčiny a angličtiny pre deti i dospelých. Ďalej ponúkame kurzy pre firmy, prípravné kurzy pre maturantov a uchádzačov o medzinárodné jazykové certifikáty.

Kultúrny, spoločenský dom. Služby, organizovanie: - divadelné a kultúrne programy pre deti a dospelých - jazykové kurzy, školenia, vzdelávacie kurzy - kurzy tanca a spoločenské výchovy - prenájom sály, salóniku a organizovanie konferencií a kongresov.

Goethe-Institut je kultúrny inštitút Spolkovej republiky Nemecko s celosvetovou pôsobnosťou. Podporujeme znalosť nemeckého jazyka v zahraničí a pestujeme medzinárodnú kultúrnu spoluprácu. Český Goethe-Institut sídli už od roku 1990 v Prahe, odkiaľ v rámci svojho regionálneho poverenia koordinuje činnosť Goethe-Institutov aj na Slovensku, v ...

Výučba, kurzy cez Skype: - anglický jazyk - nemecký jazyk - ruský jazyk - francúzsky jazyk.

Jazyková škola. Individuálna výučba: - slovenčina - slovenčina pre cudzincov - angličtina - poľština - francúzština. Výučba jazykov on-line: - slovenčina - angličtina - nemčina - francúzština - slovenčina pre cudzincov. Firemné jazykové kurzy, jazykové pobyty.

Jazyková škola, vzdelávanie: -výučba cudzích jazykov, jazyky (angličtina, nemčina, taliančina, francúzština, španielčina i čeština pre cudzincov) -jazykové kurzy (pre začiatočníkov, mierne pokročilých, pokročilých, intenzívne, podnikové, individuálne) -prekladateľská činnosť. Odborné kurzy a semináre: -sebapoznávanie k lepšiemu poznaniu ...

služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia a poradenstvo - spracovanie miezd - výučba jazykov - analýza dát

Jazyková škola: - výučba jazykov pre verejnosť a firmy (angličtina, francúzština, nemčina, ruština, taliančina, španielčina) -jazykové semináre -víkendové kurzy -predaj učebníc a výukových pomôcok

- komplexné jazykové služby - podpora zahraničnej spolupráce a obchodu vrátane nadväzujúceho servisu - preklady a - korektúry a revízie - jazykové vzdelávanie - tlmočenie - DTP a grafické služby - medzinárodný rozvoj a jazyková podpora

Detská herňa a kaviareň. Krúžky a kurzy pre deti i dospelých. Stráženie detí vo veku 1 - 7 rokov Každý deň už od 8.00 do 12.00hod. či podľa potreby aj v popoludňajších hodinách. Možno individuálna dohoda. Výučba jazykov. Prímestské tábory. Cvičenie pre deti.

Individuálne kurzy angličtiny prekladateľská činnosť

Jazyková škola, kurzy: - angličtina - nemčina - ruština - taliančina - francúzština - nórčina - čínština - latinčina