Vzdelanie na tej najvyššej úrovni ponúkajú vysoké a vyššie odborné školy. Študovať je možné technické, humanitné odbory, oblasť aplikácií aj vedných disciplín. Študenti si môžu vyberať medzi štátnymi a súkromnými školami slovenského a zahraničného pôvodu.

VŠ ponúka štúdium Ing./Strategický manažment, Management firemných financií. Bc./Medzinárodná ekonomika a právo, Management organizácií, Bezpečnostný manažment.

Ústav jazykovej a odbornej prípravy UK. Jazykové kurzy a výučba cudzincov.

Lekárska fakulta Univezity Karlovej. - ústav anatómie - ústav biofyziky - ústav biológie - ústav epidemiológie - ústav farmakológie a toxikológie - ústav fyziológie - ústav histológie a embryológie - ústav hygieny - ústav imunológie a alergológie - ústav jazykov - ústav klin. biochémia a hematológia - ústav liek. chémia a ...

Univerzita Karlova. Lekárska fakulta UK (vysoká škola) - civilná aj vojenská. Ďalšie pracoviská: - dekanát - študijné oddelenie 495816220 - lekárska knižnica: HK, Dlouhá 91-94 ; 495816111 - čitáreň: HK, Dlhá 91-94; 495514583. Organizuje: - prípravný kurz pre záujemcov o štúdium medicíny - prednášky-chémia, biológia, fyzika, ...

Univerzita Karlova (UK**). Farmacentická fakulta (vysoká škola, štúdium).

Poskytujeme MBA a LLM štúdium po slovensky, dištančne, na 1 rok. Moderná forma výučby MBA, lektori z prestížnych firiem. Programy MBA nájdete v niekoľkých variantoch, študentom MBA ponúkame mnoho benefitov. Sme akreditovaní medzinárodnými inštitúciami IES London a IADL, sme držiteľmi certifikátu Kvalitná firma.

Profesor katedry medzinárodného práva - Právnická fakulta.

Stredná priemyselná škola elektrotechnická: -slaboprúdová elektrotechnika -technické lýceum. Vyššia odborná škola: -výpočtová technika -lekárska elektronika -marketing výpočtovej techniky -systémy informačné -riadiaca technika -sociálna práca. Pomaturitné a vyššie odborné štúdium.

Vyššia odborná škola. Obchodná akadémia. Jazyková škola. Stredná zdravotnícka škola.

Stredné odborné učilište poľnohospodárske: -opravár poľnohospodárskych strojov -zámočník -mechanizácia poľnohospodárstva a lesného hospodárstva. Nadstavbové štúdium.

Medzinárodná súkromná vysoká škola v Prahe odbor Architektúra.

Vyššie odborné denné štúdium vo vzdelávacom programe Sociálna a diakonická práca - príprava na výkon profesie sociálneho pracovníka. V budove školy je prevádzkovaná tiež študentská internát.

Policajná akadémia Českej republiky Ponúkame štúdium na fakulte bezpečnostno-právneho a bezpečnostného manažmentu.

Vysoká škola so špecializáciou na politické vedy, ponúka štúdium akreditovaného bakalárskeho študijného programu Politológie v prezenčnej aj kombinovanej forme štúdia. Ďalej ponúka kurzy Akadémie tretieho veku a voľného času a ďalšie vzdelávacie kurzy.

Je Vaša voľba vyššia odborná škola? Pokiaľ áno, u nás ponúkame najvyšší stupeň vzdelania dostupný na vysokomýtsku. Absolvent získa titul Diplomovaný špecialista (DiS). Pre všetkých absolventov všetkých odborov je možné na záver štúdia vydať osvedčenie spoločnosti IES LONDON, ktoré dokladuje kvalitu štúdia. Systém vzdelávania je rovnaký ako na ...