Nemocnice a kliniky poskytujú zdravotnícku pomoc ľuďom. Diferencujú sa na jednotlivé oddelenia, ako je ortopédia, chirurgia, urológia, alergiológie, kožné a ďalšie. Navštíviť môžete súkromné alebo štátne kliniky a polikliniky, nemocnice krajské či okresné.

Vysočinské nemocnice s.r.o. sú neštátne zdravotnícke zariadenia prevádzkujúce liečebne dlhodobo chorých a ambulancie (interna, ultrasonografia, diabetológia, urológia, pľúcna a kalmetizácia) a pracoviskom RDG. Poskytujeme liečebnú, ošetrovateľskú a rehabilitačnú starostlivosť o dlhodobo chorých. Ponúkame možnosť využitia nadštandardnej izby aj ...

Reumatologické a osteologickej centrum MEDICAL PLUS so špecializáciou na biologickú liečbu je jedno z najmodernejšie vybavených pracovísk svojho druhu v Českej republike. služby: - reumatológia - centrum biologickej liečby - denzitometria - vyšetrenie pohybového aparátu ultrazvukom Ambulancia zabezpečuje ošetrenie pre pacientov s ...

Urológia, neštátne zariadenia: - komplexná ambulantná diagnostická a liečebno-preventívna starostlivosť v oblasti urológie.

Detašované pracovisko. Pľúcna ambulancia. Ambulancie TRN (pre transpiračné a respiračné choroby). Kalmetizácia.

Neštátne zdravotnícke zariadenie neuro-rehabilitačnou klinika AXON Zlín s.r.o. preberá čiastočne aktivity ComplexTherapy Zlín. Fyzioterapia a liečebnej rehabilitácie. Robotická rehabilitácia: - neuro-rehabilitačnou liečba - detská neurorehabilitace.

ReproGenesis a.s. je zdravotnícke zariadenie, asistovaná reprodukcia: -neplodnosť -vyšetrenie ženy -vyšetrenie muža -liečebné postupy -darcovský program.