Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

Wellness hotel v samom srdci Vysočiny v centrálnej časti chránenej krajinnej oblasti Žďárských vrchov. Hotel je umiestnený v blízkosti Vysočina arény či Deviatich skál.

Predaj: -nábytku a zariadenia interiéru. Bezpečnostná služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -pečiatky, vizitky, vyrezávaná reklama. Rehabilitačné služby. Montážne práce elektro. Potlač. Šitie: -odevov. Predaj: -dámske a pánske konfekcie.

Služby: - liečebná rehabilitácia - masáže - elektroliečba

Hotel Salvator **** leží priamo v srdci karlovarskej kúpeľnej zóny. Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard. Izby sú vybavené štýlovým nábytkom z teakového dreva, WiFi pripojením, LCD televíziou, minibarom, telefónom a trezorom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s vyhrievanou podlahou. Niektoré izby majú klimatizáciu. V prvotriednej ...

Fyzioterapia. Liečebná rehabilitácia. služby: - prístrojová lymfodrenáž - masáže liečebné, relaxačné - skupinové cvičenie podľa DNS - kineziotejping - MTC concept - vyšetrenie, liečba a prevencia bolestí pohybového aparátu - metodika L. Mojžíšovej.

Salón krásy a relaxácie - kaderníctvo, kozmetika, manikúra a pedikúra, solárium, masáže.

Moderné Športoviská Veľa dobré Havířov disponuje multifunkčné viacúčelovou športovou halou, slúžiace pre bedminton, jumping alebo kruhový tréning, súčasťou je aj sauna. Tenis si môžete zahrať na novo zrekonštruovaných tenisových kurtoch. Samozrejmosťou moderné telocvične sú dámske aj pánske šatne so sociálnym zariadením a so sprchovými kútmi, ...