Autoservisy zabezpečia kompletný servis a opravy automobilov značiek Škoda, VW.. Medzi poskytované služby patrí výmena oleja, vzduchového, kabínového a palivového filtra, či výmena brzdových kotúčov a doštičiek, vrátane záručného a pozáručného servisu áut.

AUTOSERVIS ZÁDRAPA s.r.o. sa zameriava na opravy vozidiel, údržbu klimatizácií, výmenu pneu, geometriu kolies, výmenu olejov, diagnostiku a mnoho ďalšieho. Adresa prevádzky: Sládkova 3245/38, 702 00 Ostrava

Autoservis DB sa zameriava na opravy a servis osobných vozidiel všetkých značiek, ďalej na klimatizáciu, karosárske a lakovnícke práce a mnoho ďalšieho.

Aleš Paseka sa zameriava na karosárske práce, výmenu výfukov, opravu korózie, lakovanie, montáž autodoplnkov a mnoho ďalšieho.

Ondřej Venclík prevádzkuje autoservis a autolakovňu, zameriava sa na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel rôznych značiek, na doplňovanie klimatizácií, lakovanie vozidiel a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň nájdete na adrese: Mitrovická 90/331, 724 00 Ostrava, Nová Bělá

Autoservis Kröhn vykonáva opravy vozidiel, výmenu pneumatík, olejov, diagnostiku vozidla, opravy prevodoviek, kontrolu brzdových doštičiek, nastavenie kolies a mnoho ďalšieho.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Medzi činnosti spoločnosti patrí oprava brzdových doštičiek, klimatizácia, príprava na STK, diagnostika a mnoho ďalšieho.

Autoservis LM sa stará o servis a údržbu osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Činnosť spoločnosti sa zameriava na opravy vozidiel, výmeny olejov, diagnostiku, prípravu na STK, meranie emisií a mnoho ďalšieho.

Autoservis Mihula, s.r.o. sa zameriava na servis osobných a ľahkých nákladných vozidiel. Medzi služby, ktoré poskytuje sa radí preventívne prehliadky vozidiel, diagnostika, výmena olejov, pneuservis, kontrola a oprava čoskoro a klimatizácia.

KBK Company s.r.o. prevádzkuje autoservis a zameriava sa na mechanické a karosárske práce, prípravu vozidiel na STK a predáva náhradné diely.

Veľkoobchod: - autosklá - bezplatná výmena z poistenia - autodiely - ťažné zariadenia vrátane montáže. Maloobchod: - všetky náhradné diely na osobné autá všetkých značiek.

Naša firma Autoservis Valšov sídliaca v okolí Bruntálu poskytuje kompletné služby v oblasti opráv cestných a úžitkových vozidiel do 3, 5 tony. Ďalej služby pneuservisu, plnenie klimatizáciou a ich servis, auto diagnostiku, prípravu vozidla na STK a jeho prevedenie a veľa ďalších služieb. Autoservis Valšov je plnohodnotný autoservis vybavený ...

Pobočka. Autorizovaný servis. Opravy, bežná údržba: - vozidlá, automobily. Predaj: - nové, použité návesy, prívesy a nadstavby na úžitkové vozidlá - náhradné diely, autodiely úžitkových vozidiel. Sídlo firmy: - Za Diaľnicou 508, Žobrák.

AutoOdry s.r.o. vykonáva komplexné služby automobilistom v oblasti autoservisu, pneuservisu a geometrie, ďalej pravidelnú kalibráciu a revíziu všetkých strojov a aktualizáciu softvérového vybavenia.

Martina Michaliková prevádzkuje autoservis, autolakovňu a karosáreň.

Autosalón (autosalón) Škoda. Predaj: - automobily ŠKODA - náhradné diely, d oplnky (zabezpečovacie zariadenia, rádiá, pneumatiky). Autoopravovňa, autoservis, oprava, servis: - osobné automobily všetkých značiek - záručný, pozáručný servis vr. diagnostiky Odťahová služba - tel.: 602 100 606.

Autoservis, autoopravovňa. Služby: - odťahová služba - karosáreň - autopožičovňa - pneuservis - Bosch Car Service - Likvidácia poistných udalostí - Nehodový servis - ChipTuning - Gemetria 3D

Opravy cestných vozidiel -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstvo -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

Oprava, servis, autoservis, autoopravovňa: - autá - všetky typy značiek. Odťahová služba. STK, emisie. Autopožičovňa.

Opravy cestných vozidiel Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod

autoservis - opravy osobných, úžitkových a terénnych vozidiel - diagnostika vozidiel - mechanické práce. Ďalšie služby - servis motocyklov - odťahová služba.

Autosalón - predaj nových vozidiel. Autoservis vozidiel značiek MITSUBISHI, SUBARU, OPEL, SUZUKI. Pneuservis + predaj diskov aj pneumatík. Emisie zážihových motorov. Leasing, úver, poistenie vozidiel. Výkup a predaj vozidiel MISTUBISHI, SUBARU, OPEL. Komisný predaj vozidiel.

Autobazár Autoservis, autoopravovňa Pneuservis Predaj - náhradné diely na všetky osobné a úžitkové vozidlá Autopožičovňa

Predaj, servis, oprava, náhradné diely: -automobily FORD. Autosalón.

Pobočka. Predaj, servis, oprava, náhradné diely: -automobily FORD. Autosalón, autosalón nové vozidlá Ford-.. Ojazdené automobily Ford, autobazár.