Autoservisy zabezpečia kompletný servis a opravy automobilov značiek Škoda, VW.. Medzi poskytované služby patrí výmena oleja, vzduchového, kabínového a palivového filtra, či výmena brzdových kotúčov a doštičiek, vrátane záručného a pozáručného servisu áut.

Autoklampiarske práce. Vnútroštátna autodoprava: - do 6 ton. Zámočnícke práce: - brány - ploty. Kovoobrábanie.

Auto Moto Centrum. Autoservis, autolakovňa Pneuservis Predaj: -náhradné diely na osobné a dodávkové automobily. Tuning. Krby, krbové príslušenstvo.

Autoservis: - osobné automobily - nákladné automobily - poľnohospodárska technika. Pneuservis, predaj: - pneumatiky. Predaj: - autokozmetika - oleje. Služby: - príprava vozidla na STK a emisie - umývanie a čistenie vozidla - autodoprava.

Autolakovňa, autoopravovňa MI-DO v Olomouci vykonáva všetky autolakýrnické práce a zameriava sa na opravu aj lakovanie osobných či dodávkových automobilov a tiež motoriek. Naša dlhoročná prax v odbore je pre nás výhodou, a preto vám vždy poskytneme tie najkvalitnejšie služby. Autolakovňa Saico (rozmery D 7, 40 x Š 4, 20 x V 2, 55)- ...

Služby: - kamiónová doprava vnútroštátna aj medzinárodná - sťahovanie - skladovanie. Autoservis: - servis osobných, dodávkových, nákladných vozidiel, obytných vozov a prívesov - plnenie klimatizácií - diagnostika - príprava na STK - zabezpečenie STK. Prevádzkareň a kancelária: V Záhradkách, Lutín

Opravy, servis: - prívesy, návesy, tandemy. Výroba: - nadstavby nákladných vozidiel, prívesov, návesov. Služby: - diagnostika - vyrovnávanie rámov - repas nefunkčných dielov - zámočnícke práce. Dodanie, predaj: - náhradné diely prívesnej techniky - technické plyny.

Autoservis: - osobné vozidlá - dodávkové vozidlá - vodné skútre - mechanické práce - karosárske práce - lakovanie - autoelektrikárske práce - príprava a prevedenie STK - čistenie katalizátorov a filtrov.

Autoservis: - opravy a údržba osobných a dodávkových automobilov - príprava na STK - sezónne prehliadky - karosárske práce - pneuservis - predaj pneu. Služby: - dodávková doprava vnútroštátna. Prevádzkareň: Práslavica (areál bývalého ZD)

Firma ARP - mechanizácia s.r.o. v Přerove posyktuje kompletné žeriavnícke práce s využitím autožeriavov značky Tatra. Naša vyškolená obsluha vykonáva žeriavnícke práce nielen v celej Českej republike, ale aj v zahraničí. Zároveň naša firma pôsobí ako autoservis, v ktorej sa zameriavame na opravu a servis nákladných aj osobných ...

Autoservis, pneuservis, predaj autodielov, umývanie vozidiel, dovoz vozidiel, predaj ojazdených vozidiel, čerpacie stanice, ručné umývanie, vysávač, LPG stanice.

Autoservis Predaj: - náhradné diely. Autoservis: - autolakovňa - autoklampiarka - emisie - pneuservis - Bosh Car servis.

Maloobchod, predaj: Predaj náhradných dielov na nákladné aj osobné automobily. Kompletný servis, výroba vzduchových a hydraulických hadíc a trubiek. Opravy prevodoviek. Stáčanie brzdových bubnov. Nitovanie brzdového obloženia na počkanie. Výroba kľúčov FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKĽÚČE s čipom aj bez. Diaľkové ovládače.

Autoservis všetkých značiek. Pneuservis. Autodiagnostika.

Výroba: - kryty vetrákov elektromotorov - strmene na prichytenie vodičov - spojnica do svorkovníc - výstrihy z odporového plechu. Opravy: - osobné a dodávkové automobily.

AUTOSERVIS, opravy karosérií. auto-moto lakovňa, zváranie plastu, autosklo servis, predaj autolakýrnických potrieb, farieb a lakov, výkup havarovaných vozidiel.

Súdny znalec v odbore auto. Autoservis Osobné a dodávkové vozidlá.

Autoservis pre automobily: - osobné - dodávkové - nákladné - tuzemskej i zahraničnej výroby. Stolárstvo, sedlárstvo: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Predaj, montáž a servis: alarmy, zamykanie radenia, GPS monitoring vozidiel a elektronická kniha jázd. Ďalej ťažné zariadenia, parkovacie senzory, LED svetlá, diaľkové ovládanie a mnoho ďalších doplnkov. Vykonávam opravy elektroinštalácií a elektroniky vozidiel.

- Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva - Pneuservis

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Autoopravovňa. Práca: - mechanické, klampiarske, lakovnícke.

Predaj - náhradné diely - auto a moto doplnky Predaj - štvorkolky CAN AM, POLARIS, SYM, TGB - zastúpenie firmy SUZUKI, KAWASAKI, HONDA, YAMAHA Servis - motocykle - skútre - štvorkolky - zastúpenie firmy Can-Am

-Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Činnosť informačných a spravodajských ...

Opravy: - nákladné a úžitkové vozidlá AVIA, LIAZ, PRAGA V3S, TATRA, DAF Renault, MAN, IVECO a ďalšie značky - prívesy a návesy všetkých značiek - všetky mechanické opravy - karoséria, výmeny olejov zn.Shell - prípravy a realizácie STK a emisie.