Umývanie áut je možné realizovať ručne alebo v špeciálnych umyvárňach. Využiť môžete umývanie textilnými kefami, umývanie podvozku, aplikáciu konzervačného vosku, sušenie alebo aplikáciu aktívnej peny, ktorá odstráni nečistoty. Starajte sa o svoje auto.

Firma zaisťuje bežné upratovanie domov, bytov, kancelárií. Vykonáva upratovanie po rekonštrukcii a výstavbe. Zaistí tepovanie a čistenie interiérov áut. ošetrenie marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekcia hál. Dezinfekcia kancelárskych priestorov a dopravných prostriedkov.

Požičovňa, prenájom: - dodávkové vozidlo, dodávka - upratovací stroj Kärcher. Služby: - čistenie interiéru vozidiel.

Internetový obchod, e-shop: - stojany pod notebooky.

Pyramída Broumov zahŕňa penzión, umývačku vozidiel a reality. Pre ubytovanie ponúka: 2lôžkový apartmán s prístelkou, kuchyňou, balkónom a sociálnym zariadením. Half floor (2 dvojlôžkové a 1 trojlôžková izba so spoločným sociálnym zariadením a kuchynkou, spoločenská miestnosť, terasa). 3 dvojlôžkové a 4 trojlôžkové izby so spoločným ...

Sieť čerpacích staníc Slovnaft. Prevádzka čerpacej stanice. Prevádzka umývacieho centra, umývačka, umývacia linka.

Sociálne družstvo. Zamestnávanie zdravotne znevýhodnených občanov. Montáže pre nemecké firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosúčiastok, elektrosúčiastky. Kontrola odliatkov. Výmena: - prasknutých čelných autoskiel. Ručné umývanie. Prevádzkovanie: - dve umývačky interiérov aj karosérií v Brne.

autodoprava: -nákladní kamiónová doprava -specializace ČR -Rakúsko a späť -přepravní kapacita maximálne 24t -vozový park-návesy 13, 6m, low deck, ADR, plachtové súpravy, návesy, sklopka prevádzkareň: -Dobšická 6, Znojmo.

Služby: Čistenie pre dopravcov a firmy: -čistenie interiéru úžitkových vozidiel od osobných áut, dodávok, kamiónov po obytné autá, kabíny pracovných strojov Čistenie interiérov: -ručné čistenie osobných, úžitkových áut a karavanov suchou cestou aj mokrou cestou. Čistenie lodí: -pre ručné umývanie a čistenie motorových člnov, lode a ...

Bezkontaktné umývanie áut - rýchle a bezpečné umývanie automobilu. Ručné umývanie a čistenie interiéru. 4nano - keramická ochrana laku.

Upratovacia služba v Olomouci. Zaistí pravidelné aj generálne upratovanie, nákupy pre domácnosti. Ručné umývanie a čistenie vozidiel. Služby hodinového manžela.

Fresh Cars-Detailing s.r.o. sa zameriava na ručné umývanie a čistenie vozidiel, renováciu lakov, interiéru a svetiel.

Cestná, nákladná a osobná doprava: -vnútroštátna a medzinárodná nákladná doprava -vnútroštátna a medzinárodná autobusová doprava -colné služby (Intrastat, JSD, T1, ručenie, sklady) -vnútroštátna a medzinárodná špedícia (vyťažovanie vozidiel, zamestnávanie vozidiel) -predaje nafty, benzínu, náhradných dielov, olejov, nemrznúcich zmesí ...

Autocentrum: - diagnostika vozidiel - opravy motorov, brzdových systémov, skiel - príprava na STK - pneuservis - odťahová služba - predaj náhradných dielov. Autokosmetické centrum - čistenie vozidiel -príprava na predaj - a ďalšie ...