O prevádzku obytných objektov typu panelové alebo tehlové domy sa starajú stavebné a bytové družstvá, ktoré majú v popise práce okrem právneho poradenstva aj mnoho ďalších činností, ako sú opravy, medzi ktoré patria aj revízie plynových zariadení.

Ponúka: - financovanie osobných aj úžitkových vozidiel - financovanie ostatnej dopravnej techniky - financovanie strojov a technológií - organizovanie výstav a športové činnosti - reklama, propagácia a prenájom reklamných plôch - realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Dlhodobé prenájmy - nebytové priestory Údržba a opravy - bytový fond a nehnuteľnosti v majetku ZPS Prevádzka - squash Organizovanie - semináre - prednášky

Realitná kancelária, činnosť, reality. - sprostredkovanie predaja a prenájmu rodinných domov, bytov, pozemkov, nebytových a komerčných priestorov - právny servis - spis príslušnej zmluvy výhradne prostredníctvom advokátskej kancelárie, advokátska depozitná úschova peňazí -sprostredkovanie vyhotovenia znaleckých posudkov nehnuteľností - ...

Bytové družstvo, služby: - správa, údržba a prenájom nehnuteľností

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie -hypotéky -poradenské -sprostredkovateľské.