V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

predaj: - stavebniny, stavebný materiál - betónové výrobky - izolácia - obklady, dlažby - murivo

Výroba, predaj: - elektrické vykurovacie systémy.

Spoločnosť Kameň Becke Moravia, s.r.o. so sídlom v Jeseníku v Olomouckom kraji sa zaoberá predajom prírodného kameňa, ktoré importuje z Číny a Indie. Tiež ťažíme bridlicu vo vlastnom ložisku moravskej bridlice. Zakúpiť u nás môžete takmer akýkoľvek formát prírodného kameňa z materiálov bridlice, žula, mramor, kvarcit a pieskovec. Ponúkame tiež ...

Vykonávame zateplenie budov a panelových domov, čistenie rias a plesní zo zateplených fasád, ochranné nátery, antigraffiti. Miešame prefarbené omietky a farby. Predávame sanácie muriva, fasádne nátery KEIM a systémy aj produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Výroba, montáž: - plastové okná, dvere - hliníkové okná, dvere - zimné záhrady - nerezová zábradlie - garážové vráta - brány dvojkrídlové a pojazdové.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Firma PW interiér Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexné služby v navrhovaní interiérov a exteriérov. V tejto oblasti máme dlhoročnú prax a zameriavame sa na rekonštrukcie, vizualizácie a projektovanie atypických interiérov. Tiež si u nás vyberiete zo širokého sortimentu dverí značky Sapeli. Projekčná činnosť, projektovanie: - ...

Spoločnosť KLIMATIKA jknp s.r.o. sa zameriava na predizolované potrubie a klimatizáciu značiek Airwell a Panasonic.

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Velkoobchod a maloobchod

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Veľkoobchod, maloobchod: -farba tuzemskej výroby -malířské, natieračské hmoty -fasádní farby -penetrace -tmely, lepidlá -zateplovací systémy služby: -míchání autolakov -míchání farieb.