Septiky, žumpy a nádrže sú vyrobené najčastejšie z umelohmotných materiálov, ale môžu byť vyhotovené aj z betónu. Ich návrh, výroba, predaj a následný servis je realizovaný s ohľadom na potreby objektu, terénnych možností alebo životné prostredie.

Výroba: -plastové nádoby, nádrže, nádrže, retenčné nádoby, bazény, septiky, vodovodné šachty

Výroba z plastov: -bazény -septiky -vodomerné šachty -priemyselné plastové nádrže.

Plastová výroba, výroba z plastu, predaj, výroba, dodávka, distribúcia: -nádrže, bazény, septiky, vodomerné šachty, vane, z materiálu polypropylén s hrúbkou 5 - 8mm podľa priania zákazníka. Predávame príslušenstvo k bazénom a bazénovú chémiu. Ďalej ponúkame službu starostlivosti o bazény. Servis údržby bazénov na budúcu sezónu.

Služby: -čistenie a revízia nádrží od ropných a iných produktov -čistenie a revízia všetkých druhov nádrží (fekálne, lapoly, septiky) -tesnostné skúšky nádrží a nádrží vrátane rozvodov -likvidácia nebezpečných odpadov -meranie hrúbky stien ultrazvukom -vizuálna kontrola povrchov -opravy ropných rozvodov a armatúr - opravy, prípadne ...

Predaj nemeckých plastových samonosných nádrží, žúmp a nádrží na dažďovú vodu. Výroba sklolaminátových nádrží a septikov. Predaj nemeckých drvičov ovocia Speidel, vodných lisov a nádob na skladovanie muštu.

Vykonávame revízie nádrží, nádrží a ich likvidácie. Tlakové čistenie kanalizačných vpustov.

Predaj, montáž: - plastové, sklolaminátové nádržky, nádrže - nádoby na vodu a septikov - septiky - žumpy.