Ovplyvňovať teplotu vzduchu dokáže klimatizácia, vzduchotechnika, ventilácia, tepelné čerpadlá, ale aj chladničky či rôzne solárne systémy. Montáž a predaj zaistia osvedčení odborníci, ktorí dodajú zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj do domácností.

Komplexným riešením problémov odsávania, filtrácie vzduchu v priemysle sa zaoberá spoločnosť Rajch, spol. s r.o. Zlín. Hlavnou činnosťou je návrh, výroba a inžinierstvo priemyselné vzduchotechniky a filtračných zariadení. Technologický inžiniering filtračných systémov - hľadáme ideálne riešenie a následne pre Vás na zákazku filtračné jednotky ...

Dodávka: - rekuperácia -Riadenie vetranie - kúrenie pre celý dom - chladenie - klimatizačné jednotky - zabezpečenie - alarmy a kamerové systémy. Korešpondenčná adresa: - Rekuterma s.r.o. - Pardubská 210, Vizovice 763 12.

Dodávame moderné technológie pre všetky typy novostavieb. Ide o vlastný systém MAXcomfort - zaisťuje vykurovanie, centrálne chladenie, riadené vetranie s rekuperáciou tepla a ohrev vody. Minimalizuje spotrebu elektrickej energie.

služby: -filtrace, regenerácia, úpravy vody. Chemické čistenie: -usazeniny, vodný kameň: -ústřední kúrenie -vodovody -klimatizácia. Výroba, predaj: filtračný regenerátory cirkulačných kvapalín a odpadových vôd.

Opravy, predaj, montáž chladiaceho a mraziaceho zariadenia pre domácnosť a priemysel. Klimatizácia - byty, kancelárie, reštaurácie ai. Chladenie nápojov, vysúšače vlhkosti, servis autoklimatizácií.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizácia - mobilné klimatizácie - odvlhčovače, sušiče. značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zaisťujeme služby pre Zlín, Brno, Moravu.

Dodávka, inštalácia: - rekuperačné jednotky - klimatizácia.

Stavebná firma: - rodinné domy - haly a priemyselné stavby - sanácia, zatepľovanie budov - drevostavby - hydroizolácie stavieb - chodníky - stolárske, klampiarske, tesárske a pokrývačské práce Riadené vetranie. Dodávka: - vetracie jednotky - rozvody vzduchu.

Výroba, dodávka, montáže, projektovanie: -tepelné čerpadlá -klimatizácia -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revízie: -rozvaděče nízkeho napätia (NN). práca: -elektromontáže, elektroinštalácie - slaboprúd.

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Výroba, montáže: -chladírenské, mraziarenské dvere (do -50 ° C) - izolované dvere do vykurovaných alebo vychlazovaných priestor: -jednokřídlé, dvojkrídlové, posuvné v rôznych silách izoláciou a druhov tesnení -s povrchom z pozinkovaného plechu sily 0, 5 mm lakovaným farbou s potravinárskym atestom alebo z nerezového plechu sily 0, 5 mm ...

montáže: - klimatizácia - tepelná Čepadlo - vzduchotechnika - rekuperácia. Elektroinštalácia

Certifikát ISO 9001: 2001. Servis, montáž, revízie: -vzduchotechnika -klimatizácia -elektroinstalace -tepelné čerpadlá -stropní chladenie.

Projektovanie, inžiniering, predaj, montáž, inštalácia, oprava, servis: -vzduchotechnická zariadenie na kľúč -klimatizační zariadenie -Čisté priestory -ozvučování kultúrnych a športových podujatí.

Predaj, montáže, servis: - klimatizačné zariadenia pre byty, kancelárie, výrobné haly - chladiče vody - chladiarenské a mraziarenské technológie - chladiace a mraziace boxy - tepelné čerpadlá - vzduchové dverné clony.

Záleží nám na prostredí, v ktorom žijeme, a na kvalite vzduchu, ktorý dýchame. Preto tvoríme spoľahlivé a inovatívne produkty pre zdravšie a komfortnejšie prostredie v našich domovoch. Naším cieľom je vytvoriť v nich príjemnú klímu bez ohľadu na to, aké ročné obdobie práve panuje vonku. Spolu s ďalšími dvoma desiatkami firiem patríme do skupiny ...

Stredisko 1: Predaj a poradenstvo v obore vzduchotechniky Predaj výrobkov GEA Heat exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodné, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dverová clony VIENTO -vzduchové filtre. Stredisko 2: Pestovanie a predaj jahôd, samozberu.

Projektovanie, dodávka, montáže, servis: -klimatizační a vzduchotechnické zariadenia (klimatizácia a chladenie, vzduchotechnika) pre: -Kancelária -prodejny -reštaurácia -výrobné priestory. -Byť a obytné priestory.

Projekování, projekcie, montáže, dodávka: -vzduchotechnika, klimatizácia: -bytová, priemyselná. Zastúpenie JANKA ENGINEERING s.r.o. pre Južnej Moravu.

Automatizácia domácnosti: - osvetlenie - tienenie - vykurovanie - energia - vzduchotechnika - zabezpečenie - prístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažovanie.

montáže: - klimatizácia - tepelná Čepadlo - vzduchotechnika - rekuperácia. Elektroinštalácia

Spoločnosť FRESH AIR s.r.o. Ořechov sa špecializuje na dodávku a montáže chladiarenské technológie - chladiaca technika, nástenné klimatizácie, chladiace a mraziace boxy, chladenie pivníc a VZT zariadení (vzduchotechnické zariadenia). Dodávame tiež tepelné čerpadlá. Pôsobnosť Trenčiansky kraj - Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, ale aj ...

Dodávka, montáž: - priemyselné chladenie - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Spoločnosť EKOLAB, v.o.s. navrhne a dodá chladiace zariadenia a kompletné vybavenie predajní potravín, cukrární, predajní pečiva a ďalších gastroprevádzok od renomovaných svetových výrobcov. Do Vašej predajne dopravíme, nainštalujeme a následne zabezpečíme aj záručný a pozáručný servis na chladiace vitríny, mraziace vane, chladiace skrine, ...

Predaj, montáže, inštalácie: -klimatizácia, vzduchotechnika -tepelné čerpadlá -chladič zariadenia - chladiace a mraziace boxy.