K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Plastové, hliníkové okná, dvere, euro okná, tieniaca technika - výrobou a montážou sa zaoberá naša rodinná firma, ktorá je na trhu viac ako 15 rokov. Ďalej sa zaké venujeme realizácii interiérov. Vyrábame, predávame, montujeme a servisujeme plastové okná a dvere, euro okná, hliníkové okná a dvere, posuvné terasové dvere, sklá a kovania, ...

Štúdio zaoberajúce sa návrhom a zákazkovou interiérov na mieru.

Projektovanie a komplexné zariaďovanie predajných interiérov: -pekařství -cukrárny -lahůdkové predajne -rychlého občerstvenia -prodejny mäsových výrobkov -kombinované predajne ai.

hodinový manžel - montáž a drobné opravy nábytku - montáž vodovodných batérií - výmena vypínačov a zásuviek - údržbárske činnosť.

Stolárska výroba: -nábytok pre reštaurácie a bary kuchyne obývacie steny spálne -okna -vnútorné dvere-masív

Zákazková výroba nábytku a komplexné dodávky interiérov - architektonické návrhy a vizualizácie - kancelársky nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie.

Stolárstvo, stolárska výroba: -stolár, stolárstvo na výrobu nábytku. Zákazková výroba, predaj nábytok na mieru, nábytok, kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa, spálňa, obývacie steny, detské izby, vstavané skrine, schody, interiérové, vchodové dvere. Kompletný interiér bytov, byty, kancelária, hotelov, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Predaj: - dekoračný materiál, nábytok - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérov na kľúč.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere