Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Prevádzkujeme BAZAR | Elektro Gastro Nábytok s kamennou predajňou v Liberci už 19. rokom. Ponúkame prevažne značkové spotrebiče. Chladničky, chladnice, mrazničky, sporáky, vstavané sporáky a rúry, umývačky riadu, gastro vybavenie a sedacie súpravy. Plne funkčný preskúšaný tovar so zárukou už od 1500 Sk.

PREDAJ, MONTÁŽ: NÁBYTOK: - kancelársky aj interiérový nábytok - dovozový nábytok: - BLACK RED WHITE - nábytok všetkých generácií - AUTRONIC - stoly, stoličky, ratanový nábytok - štýlový nábytok - dovoz Taliansko, Nemecko - domáci nábytok: - kuchynský sektorový nábytok, kuchyňa - detské izby, obývacie steny - stoličky, ...

Dovoz, import, predaj: - jedálenské sety, stoly a stoličky z masívneho dreva: - prevedenie v masíve zo stromu mangovník, indický palisander.

Maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok: - sedacie súpravy, pohovky, kreslá, jednolôžka a dvojlôžka - zdravotné matrace a vankúše PerDormire - matrac Tropico.