Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Internetový predaj nábytku, kuchynského vybavenia a bytových doplnkov. Ponúkame moderný dizajnový nábytok do obývacích izieb, spální, pracovní, detských izieb.

Štúdio zdravého spánku. Predaj, montáž, dovoz: -nábytok -sedacie súpravy -obýbacie steny -štúdio zdravého spania -rozkladacie váľandy.

Stolárstvo. Zákazková výroba, maloobchod, predaj: -stolárska -sedací nábytok: -sedadlá do kina, divadla -ohýbaný nábytok. Práca: -ohýbanie a lisovanie preglejky -tvarové frézovanie dreva -povrchové úpravy dreva.

Predaj, e-shop: - stoličky, zdravotné kreslá. Výroba, predaj, maloobchod, veľkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelársky nábytok - nábytok z masívu - stoly - vešiaky - podlahové krytiny. Predaj: - nábytok Hobis, Alfa. Doprava zadarmo.

Zaoberáme sa predajom všetkého nábytku: - sedacích súprav - kuchyňou - posteľou - stolov a stoličiek. Ďalej potom predajom veľkých elektrospotrebičov, voľne stojacich aj vstavaných - práčky, umývačky, chladničky, rúry, sušičky. Predaj: - hliníkové rebríky a lešenia. Montáže vodo-topo-plyn.

Interiérové a kuchynské štúdio Hanák realizuje zákazky nielen v Zlíne, ale aj celom Zlínskom kraji. Našou hlavnou činnosťou sú návrhy, realizácia interiérov, kuchyne, obývačky, spálne na zákazku a priamo na mieru zákazníkovi. Robíme kompletný interiérový dizajn a realizácia kuchýň a interiérov na mieru. Ku každému klientovi pristupujeme ...

Dovozca a predajca talianskeho rustikálneho nábytku. Maloobchod, predaj, internetový obchod, e-shop, eshop - štýlový nábytok - taliansky nábytok: - klasický nábytok - spálňa - jedálne - stoly, stoličky - barový nábytok - sedacie súpravy - posteľové rošty, matrace, zrkadlá - kúpeľňové súpravy - anatomické vankúšiky - prikrývky. ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod, internetový obchod nábytku: Rustikálny nábytok (nábytku): -boxy -komody -jedálenské a rohové sety. Moderný nábytok: -písacie stoly -spálňa, postele -stoly -stolička -vitríny -skrine -obývacie steny -televízne a počítačové stoly -detské a ...

E-shop - sedacie vaky - detské stoličky a kresielka - kľakačky.

Internetový obchod zameraný na vybavenie pre dom, voľný čas, hry. V eshope nájdete široký sortiment potrieb na bývanie - nábytok, bytové dekorácie, sezónny tovar, kuchynské potreby, domáce spotrebiče, elektroniku, cestovnú batožinu, drogériu. Môžete u nás nakúpiť potreby na kempovanie, hudobné nástroje, autodoplnky, stolné hry - futbal, ...

Predaj, internetový obchod, eshop: - kancelársky nábytok - stoličky, stoly, skrine: - ekonomická kategória - manažérsky a riaditeľský nábytok - kaviarenský a reštauračný nábytok - sedací nábytok pre športové haly a štadióny - kreslá a stoličky do divadla a kina - školské lavice a stoličky - lavice do zdravotníctva, ...

Stolárstvo. Stolárska výroba na zákazku: -interiérový nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok. -postele vr. matrac Materiály - lamino, masív, dyha.

Stolárstvo, podlahárstvo, tesárstvo. Realizácia stavby a interiérov: - kuchyňou - obývacích izieb - spální - detských izieb -kúpeľní Prestavba bytových jadier vr. vybavenie. Realizácia a návrh kuchynských liniek.

Výroba: -nábytok na zákazku: -kuchyňa vrátane zamerania a návrhu -príslušenstvo pre kuchyne -kancelársky nábytok -skrine, postele.

Naša firma sa zameriava na výrobu typizovaného kancelárskeho nábytku, kuchýň, vybavenie reštaurácií a barov a tiež na zákazkovú výrobu (spálňa, detské a študentské izby, obývacie izby, vstavané skrine, predsiene, haly a pod.). Výroba: - typizovaný kancelársky nábytok - kuchyňa - vybavenie pre reštaurácie, bary - bytový nábytok na zákazku: ...

Stolárstvo, zákazková výroba: -nábytok pre interiéry aj exteriéry -drevené doplnky, vrátane kombinácie s kovom, sklom či nerezom -okná -schody, schodiská. Práca: -povrchové úpravy - farbenie, lakovanie.

Výroba: -stavebno stolárska -stolárska. Výroba, montáž, predaj: -nábytok: -atypický -kuchyňa -obývacie steny -kancelársky -detský -stoly -sedliacky mábytok z masívu -stavebné stolárstvo: -schody, okná (atypické), dvere, zárubne.

Výroba, predaj: - sektorový nábytok - nábytok na zákazku. Predaj: - stoličky (kovové, drevené, kancelárske).

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

EDEL interiér - Showroom, firemná predajňa značky EDEL nábytok. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čalúnený nábytok - čalúnené sedacie súpravy (klasické, moderné, kožené).

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok: -obývacia, kúpeľňová -kuchynské linky -schodisko -dvere -postele.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - stoličiek - stolové podnože, kompletné stoly - barové stoličky - sofa a sedacie systémy - atypické interiéry podľa zadania projekcie. Dovoz, distribúcia, predaj: - elektrické zariadenie na ničenie a ničenie lietajúceho hmyzu: - typy profesionálne aj do domácnosti. Služby: - interiéry na ...

Predaj, eshop: - český značkový nábytok z masívu - poschodové a rozkladacie postele - jednolôžka a dvojlôžka - nočné stolíky - polica - komody - celomasívne skrine - bielizníky - písacie stoly - matrac.

Stolárstvo, Stolárstvo. Zákazková výroba na mieru: -interiérový nábytok: -kuchyňa -detské izby -obývacie steny -vstavané skrine -konferenčenie a písacie stoly -kancelársky nábytok.

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.