V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

Stolárstvo, stolárska výroba: -stolár, stolárstvo na výrobu nábytku. Zákazková výroba, predaj nábytok na mieru, nábytok, kuchyňa, kuchyňa, kuchyňa, spálňa, obývacie steny, detské izby, vstavané skrine, schody, interiérové, vchodové dvere. Kompletný interiér bytov, byty, kancelária, hotelov, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Spoločnosť Decofor, s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokou ponukou nábytku z tvorby zahraničných i domácich dizajnérov a preverených európskych výrobcov. V našom sortimente nájdete kovový exteriérový nábytok, stoličky, kreslá, záhradné lavice, nábytok do spální či vybavenia pre reštaurácie a verejné využitie. E-shop, internetový obchod: - ...

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Kvalitný masívny nábytok do vášho interiéru na jednom mieste. Obrovská ponuka najrôznejších kusov postelí, stoličiek, skríň a podobne. Jednoducho si vyberte a nechajte si všetko doviezť zadarmo.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Naša spoločnosť IDEA nábytok s.r.o. ponúka všetkým zákazníkom široký sortiment nábytku z dreveného masívu alebo v imitácii buka či iných drevín. Nájdete u nás napríklad komody, skrine, knižnice, postele vč.matrací a roštov, stoly, kreslá, TV stolíky, predsieňové či izbové steny a ďalší nábytok. Masívny nábytok je vyrobený buď z borovicového, ...

Firma vyrába funkčné a designovo zaujímavé zábrany na posteľ pre deti. Predaj dekorácií na stenu do detských izbičiek. Návrhy detských izbičiek na mieru.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - postele - kancelárie - komody - skrine - stoly - botníky - poličky.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchyne - vstavané skrine - schody a schodiská - dvere - obývacie zostavy - postele - odkladacie steny - kúpeľňový nábytok.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - postele z masívu - poschodové postele - poschodové postele.