Využite vnútroštátnu dodávkovú dopravu po celej Českej republike, ktorá zabezpečí logistické služby, prepravu ľahkých aj objemných nákladov, prepravu paliet a stavebných materiálov, sťahovacie služby a prepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotrebičov.

Vnútroštátna a medzinárodná expresná preprava balíkov z domu do domu pre firmy a podnikateľov (B2B) a na súkromné adresy (B2C). Vnútroštátna preprava kusových, viackusových zásielok a paliet.

Vnútroštátna a medzinárodné expresné preprava balíkov z domu do domu pre firmy a podnikateľov (B2B) a na súkromné adresy (B2C). Vnútroštátna preprava kusových, viackusových zásielok a paliet.

Našou hlavnou činnosťou je preprava tovaru pod kontrolovanou teplotou. Chladiarenská doprava sa vykonáva vozy s veľkosťou 2-10 paliet a úžitkovej hmotnosti do 3t. Pre zaistenie kvalitných služieb zákazníkom a maximálneho využitia vozidiel prevádzkujeme vlastný autoservis a pneuservis.Dále ponúkame skladovanie a následnú distribúciu.

HADLER s.r.o. zaisťuje: -mechanické, autoelektrikárske, karosárske a lakovnícke práce -montáže zámku radenia, zamykanie spiatočky -plnenie klimatizácií -pneuservis, geometria -príprava STK -diagnostika - odťahovú službu Ďalej prevádzkujú autobazár.

Čistenie a likvidácie odpadov. Oprava kanalizácie. Vodné hospodárstvo. Kontajnerová doprava.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná doprava - zberná služba Talianska - skladovanie a logistika. Prenájom: - úžitkové mikrobusy 8+1 na vodičský preukaz skupiny B - zaťaženie na záves až 2, 5 tony - mikrobus je možné prenajať aj s vodičom.

Špedičná databanka. Voľné vozidlá. Voľná preprava. Medzinárodná doprava. Vnútroštátna doprava. Vyťažovanie nákladu.

Rozvážame obedy pre všetkých záujemcov v obciach Mosty pri Jablunkove, Návsí a Piesočnej. Jedná sa o seniorov, ženy na materskej dovolenke a firemných zamestnancov. Ďalej ponúkame možnosť sťahovania, rozvoz stavebných a iných materiálov. Osobnú automobilovú dopravu po celej SR. Osobná automobilová doprava 1km/10kč za každý najazdený km.

Výroba, veľkoobchod, distribúcia, predaj: - obalové, izolačné a tesniace materiály - samolepiace a zvlhčovacie jednostranne lepivé pásky - obojstranne lepivé pásky. autodoprava: - nákladné do 3, 5 t - tuzemská a zahraničné.

Rakovnícka taxislužba, dodávková autodoprava. Kvalitné, čisté a pravidelne servisované vozidlá (Škoda Octavia III, Škoda Superb II, Renault Master - skriňová dodávka).

Autoopravovňa, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, nastavenie: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generálny opravy (GO **) motorov, prevodových skríň, kabín, náprav, skriniek riadenia, diferenciálov, celých vozidiel AVIA -Výmena olejov. predaj: -nákladní automobily AVIA 31 **, 31T *, 60 **, 75 **, 80 -náhradná diely AVIA, ...

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Nákladné odťahová služba NONSTOP: - preprava vozidiel po havárii, nepojazdných vozidiel - vyslobodzovaní, parkovanie - odstavenie búraného vozidla. Odťahy nákladných i osobných vozňov. Autodoprava, doprava, preprava: - malých nákladov. Asistenčné služby.

Ubytovacie služby: - ubytovanie v motoreste - kapacita 25 lôžok, na každej izbe vlastné sociálne zariadenie: - 8 izieb - dvojlôžkové, trojlôžkové - 1x apartmán. Hostinská činnosť: - reštaurácia, motorest: - denné menu - hotové jedlá - steaky.

JustPi - Europe s.r.o. prevádzkuje e-shop s dielmi vzduchového odpruženia pre osobné a úžitkové vozidlá, požičovňu dodávok a minibagrov a zameriava sa na autodopravu a technické služby.

Služby: - vnútroštátna a medzinárodná preprava dodávkovými vozidlami

Služby: -medzinárodné zasielateľstvo, špedícia -komplexné služby vo vyťažovaní vozidiel medzinárodnej kamiónovej dopravy -vnútroštátne zasielateľstvo -colne deklarantské služby, využitie verejného colného skladu -prenájom skladových priestorov, manipulácia s tovarom podľa vašich potrieb a požiadaviek -preprava kusových zásielok v rámci ČR aj ...

Roman Solár sa špecializuje na automechanické, lakovnícke a klampiarske práce, zaisťuje výmenu pneumatík, odťah vozidiel a dopravu vozidlami do 3, 5 t.

Osobná doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpacia stanica, umývačka osobných vozidiel tel., fax: 518322716 Prevádzková doba: nonstop. Informácie tel.: 518 322 690.

Pneuservis pre osobné a úžitkové vozidlá. Predaj: - nové a ojazdené pneumatiky a disky. Požičovňa prívesov, prívesných vozíkov, prívesov. Autodoprava: - vnútroštátna, domáca - medzinárodné, zahraničné.