Rýchlosť, precíznosť a maximálne bezpečie. Tieto špecifikácie platia ako pre zasielateľstvo, tak aj všeobecne pre kuriérskou prepravu. Preprava sa môže postarať o klasické balíky aj nadrozmerné náklady alebo urgentné zásielky, ako cenné listy a podobne.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Činnosť: - telemarketing - kuriérske služby.

Expresná kuriérska služba: -preprava malých zásielok v rámci celej SR a EÚ -list, zmluva či menší balík v najkratšom možnom čase -doručenie ihneď po vyzdvihnutí zásielky -online kontrola stavu doručenia.

BGA group, s.r.o. má v činnosti: - expresné doručenie balíka, alebo listovej zásielky - medzinárodná preprava zásielok

MaPakuriér s.r.o. je doručovacia spoločnosť. Potrebujete v ten istý deň doručiť zásielku po Brne a okolí z pohodlia kancelárie, domova rýchlo a bezstarostne? Objednajte si kuriéra on-line od 95 káčok.

EXPOSPED, spol. s r.o. je medzinárodná doprava.

Vnútroštátna a medzinárodná expresná preprava balíkov z domu do domu pre firmy a podnikateľov (B2B) a na súkromné adresy (B2C). Vnútroštátna preprava kusových, viackusových zásielok a paliet.

Vnútroštátna a medzinárodné expresné preprava balíkov z domu do domu pre firmy a podnikateľov (B2B) a na súkromné adresy (B2C). Vnútroštátna preprava kusových, viackusových zásielok a paliet.

VAN taxi 8 prevádzkuje taxi, vykonáva prepravu na letisko, prepravu na oslavy a späť až pre 8 osôb a kuriérnu službu.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - expresné zásielky - skladovanie - železničná doprava - lodná doprava.

Autodoprava - kamiónová a cestná doprava: - medzinárodná preprava po krajinách Beneluxu (NL, B, L) a po nemeckej časti zvanej Porrůří. Expresná preprava Nemecko, Benelux - prepravíme zásielky od 1kg do 24 ton, alebo od 1 do 34 paliet. Špedičná firma - špedícia a doprava. Sklady a skladovanie - komplexné logistické služby. Zájazdová ...

Špedičná databanka. Voľné vozidlá. Voľná preprava. Medzinárodná doprava. Vnútroštátna doprava. Vyťažovanie nákladu.

Autoopravovňa, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, nastavenie: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generálny opravy (GO **) motorov, prevodových skríň, kabín, náprav, skriniek riadenia, diferenciálov, celých vozidiel AVIA -Výmena olejov. predaj: -nákladní automobily AVIA 31 **, 31T *, 60 **, 75 **, 80 -náhradná diely AVIA, ...

Medzinárodná doprava a zasielateľstvo, vnútroštátna doprava a zasielateľstvo, skladovanie a distribúcia, colná deklarácia, servisné služby a predaj náhradných dielov. služby: - medzinárodná doprava - medzinárodné zasielateľstvo - vnútroštátna doprava - vnútroštátne zasielateľstvo a distribúcia - colné zastupiteľstvo / deklarácia - ...

TAKSI Kyjov - Vladimír Jakubčík ponúka služby spojené s prepravou osôb v Kyjove a okolí. Okrem prepravy osôb zaisťujeme tiež kuriérske služby (preprava zásielok a balíkov) a ďalšie podľa požiadaviek zákazníkov. Naše služby: - preprava osôb - kuriérske služby ďalšie podľa požiadavky zákazníkov.

DB Schenker je jedným z popredných svetových poskytovateľov integrovanej logistiky a globálnych špedičných služieb po železnici. Pobočka Nový Jičín.

Medzinárodné a vnútroštátne zasielateľstvo v rámci celej Európy. Preprava: - kusové zásielky, celovozové náklady. Služby: - cestná doprava - železničná doprava, príp. kombinovaná - kontajnerová doprava - preprava: - chladiarenskými a izotermickými vozidlami - veľkoobjemového aj nadrozmerného nákladu - nebezpečných nákladov ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - medzinárodná, domáca: - nákladné - letecká - lodné - preprava kusových zásielok - colné služby..

Prepravné služby. Komplexné služby v medzinárodnej cestnej, leteckej, námornej doprave. Preprava: - zásielky (kusové, čiastočné, celovozové, kontajnerové) - nadrozmerné náklady - nebezpečný tovar ADR. Služby: - logistické - špedičné - colné. Sídlo spoločnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Spoločnosť TQM - holding s.r.o. je moderný dopravný a logistická firma 21. storočia. Našimi hlavnými činnosťami sú komplexné logistické služby, osobné autobusová a nákladná kamiónová doprava. Ďalej vykonávame opravárenskej činnosti, vrátane autoservisu a pneuservisu. Vlastníme logistické centrum o rozlohe 19 000 m2 v bezprostrednej blízkosti ...

Služby: -medzinárodné zasielateľstvo, špedícia -komplexné služby vo vyťažovaní vozidiel medzinárodnej kamiónovej dopravy -vnútroštátne zasielateľstvo -colne deklarantské služby, využitie verejného colného skladu -prenájom skladových priestorov, manipulácia s tovarom podľa vašich potrieb a požiadaviek -preprava kusových zásielok v rámci ČR aj ...

Medzinárodné zasielateľstvo, preprava, autodoprava. Logistika. Prepravné služby: - zabezpečovanie železničnej a kontajnerovej prepravy tovaru - zaisťovanie prepravy obytných kontajnerov (štandardné rozmery, nadrozmerné alebo atypické konštrukcie). Preprava do Ruska, Kazachstan, Uzbekistan, Ázerbajdžan, Afrika, Irak.

Osobná doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpacia stanica, umývačka osobných vozidiel tel., fax: 518322716 Prevádzková doba: nonstop. Informácie tel.: 518 322 690.

Cestná nákladná doprava, autodoprava a zasielateľstvo medzinárodná a vnútroštátna Expresná preprava kusových zásielok TOPTRANS Colná deklarácia Opravy a servis úžitkových vozidiel, automobilov najmä DAF, BOVA, KAROSA, BERGHOF, SOR, KÖGEL a SCHWARZMÜLLER. Predaj a servis vozidiel CITRÖEN Obchodné služby s PHL. Čerpacia stanica, predaj ...