Taxislužby ponúka komplexný servis transportných služieb osôb. Odvoz na letisko, z nemocnice alebo z nákupného centra. K dispozícii je ako vnútroštátna, tak aj medzinárodná taxislužba a taktiež aj preprava menších balíkov z jedného miesta na druhé.

Preprava osôb automobilmi Mercedes z Prahy, Mníchova, Frankfurtu a Viedne.

Taxislužba: - preprava osôb - kuriérska služba.

Ponuka medzinárodnej a vnútroštátnej príležitostnej osobnej motorovej dopravy

nákladná preprava FORD TRANZIT, AVIA 70 Osobná preprava (VW Passat, VW Caravelle)

Dopravná agentúra, služby: - osobná preprava sedany, minivany, minibusy a autobusy

Spoločnosť GOWAX, s.r.o. poskytuje dopravné služby a špecializuje sa na požičiavanie minibusov. Zaisťujeme tiež prepravu osôb na letisko v zahraničí, na kultúrne alebo športové podujatia ako na Slovensku, tak aj do Českej republiky, Maďarska, Poľska. Prenájom, požičovňa, osobná autodoprava: - minibusy pre 9 osôb Fiat Ducato, klimatizácia - ...

Služby: -vnútroštátna nákladná preprava vášho nákladu -medzinárodná doprava, export aj import na území celej Európy -zaisťujeme prepravu osôb po celej Českej republike aj v rámci celej Európy za priaznivú cenu.

Služby: - prenájom osobných vozidiel s vodičmi - preprava osôb.

Čo ponúkame, naše služby • Ponúkame Vám prepravu vozidla taxi 24 hodín denne v ktorúkoľvek dennú aj nočnú hodinu • Objednávky sa snažíme vybaviť do 10 minút pokiaľ sa jedná o objednávku v meste. Dojazdy vozidiel taxi na objednávku mimo mesta sú závislé od vzdialenosti od mesta. •Prepravia Vás skúsení a spoľahliví vodiči vozidlá VW Sharan 1+6 osôb, ...

Taxislužba. Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - osobné prevádzkované vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča. TAXI ako ho nepoznáte, pre firmy navyše v rámci náhradného ...

KajoTaxi - Karol Šurina pôsobí v Žiline a okolí, prepravujem osoby aj batožinu. Služby: - taxislužba - preprava až 6 osôb - doprava batožiny - transfery na letisko. Som spoľahlivý autodopravca.

Dopravná spoločnosť Interbus Praha. Autobusová preprava osôb. Medzinárodná autobusová doprava. Prenájom, služby: - prenájom minibusy a autobusy - doprava luxusnými klimatizovanými autobusmi, minibusmi a limuzínami - doprava osobnými vozidlami, vozne - luxusné klimatizované limuzíny s vodičom - preprava individuálnych klientov - ...

KELLY TAXI Hodonín: -poskytuje osobnú prepravu nonstop -nielen po Hodoníne a okolí, ale aj po celej SR, tj. vnútroštátnu, ale aj medzinárodnú prepravu osôb a poťažmo i batožiny.

Ponúkame medzinárodnú a vnútroštátnu osobnú dopravu minibusmi a limuzínami až pre 8 osôb, medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú autodopravu do 2, 2 tony.

Služby: - preprava osôb z letiska Václava Havla Praha - transfer z/na letisko Praha - preprava osôb - prenájom limuzíny s vodičom.

Výroba: - výroba modelov a makiet pre prezentáciu firiem na výstavách a veľtrhoch - preprava osôb vozidlom MB Vito 8+1 - údržba domácností a kancelárií - prvý hodinový manžel pre Olomouc.

Taxi služba, preprava osôb. Servis a služby pre vodiča taxi služby.

Nonstop taxislužba po celej európe pre jednotlivcov i firmy. Možnosť fakturácie pre firmy aj jednotlivcov. Expresná preprava menších zásielok. Transféry Z a na letisko po celej európe.Víkendové Help drink taxi.

Pokrývačstvo, tesárstvo Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Cestná motorová doprava - osobná prevádzkovaná vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča