Hľadáte ponuku audio video techniky, ako sú reproduktory, slúchadlá, MP3 a MP4, Hi-Fi, CD, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domáce kiná 5.1, 9.1-kanálové, receivery, subwoofery, zosilňovače či tunery? Doprajte si zážitok z dokonalého zvuku a obrazu!

Mgr. Jaromír Hodinka sa zameriava na opravy a servis reproduktorov, rekonštrukciu a renováciu, vykonáva kontrolu osadenia a tuningu a ozvučenie domácich i komerčných priestorov.

Spoločnosť Cinebonbon s.r.o. sa zameriava na produkciu filmov, seriálov pre deti a prenajíma filmovú techniku.

Spoločnosť HARANGI SOUND s.r.o. z Brna sa zameriava na vývoj a výrobu reproduktorov.

Oprava, servis: -televízory -PC monitory -videomagnetofóny -DVD technika -audiotechnika

Výroba, aranžovanie: - MIDI skladby - slovenské, české a zahraničné hudobné podklady, karaoke podľa Vašich požiadaviek. - formáty GM, GS, GM2 a XG midi. - komponovaní skladieb, zvučiek, fanfár, hudby k filmu, videu alebo divadlu či DVD. Školenia v problematike MIDI a audio.

Firma PERYMONT repro s.r.o. sa zaoberá výrobou a internetovým predajom ozvučenie, predovšetkým tlakových reproduktorov, ktoré sa využívajú v sieťach miestneho rozhlasu ako prvok varovacieho a vyrozumívacího systému obcí a miest - tlakové reproduktory T51-OF, najznámejšie a najpoužívanejšie v ČR a SR použitie - pre obecné, mestský, ...

Predaj, aj na splátky, opravy a servis: -elektronika -video, TV -elektrické spotrebiče pre domácnosť -šijacie stroje BROTHER -výpočtová technika -LEO computer, HAMA Značky: -PANASONIC, FINLUX, SONY, GRUNDIG, CANON, PHILIPS, THOMSON, JVC, BLAUPUNKT, PIONEER, SAMSUNG, SIEMENS, AIWA, HYUNDAY, ALCATEL, KYOCERA, NOKIA, AQ, ...

Veľkoobchod, predaj, eshop: - audio technika - video technika - nahrávacie softvér - výroba.

Prenájom: - audio, video technika - párty stany - pódia. Ozvučenie. Firemné akcie na kľúč: - veľkoplošné projekcie. Audiovizuálna tvorba: - natáčanie videoklipov, spotov, reklám a dokumentov.

Služby, prenájom: - plazmové TV, LCD TV, AV techniky - projekcia, projektory, prezentačnej techniky - kongresové techniky - ozvučenie - techniky - party stany - hostesky na akcie - tvorba www stránok.

Opravy, servis, inštalácia: - televízory, televízia, televízorov, satelitov, set-top-boxy - LCD monitory, oprava monitoru - diaľkové ovládanie - DVD, CD a VCR prehrávače - drobné domáce elektrospotrebiče - servis domácich elektrospotrebičov - diaľkového ovládača TV, rádia, CD, DVD. Oprava v byte po dohovore. Inštalácia zákazníkom ...

Dodávky a inštalácia riadiacich systémov, riadiaci systém Crestron, inteligentný dom, inteligentný byt, domáce i komerčné automatizácie technológií, vizualizácia technológií, dodávky a inštalácie audio a video komponentov, inštalácia a sprevádzkovanie PC a WiFi sietí, servis inštaláciou Návrhom a inštaláciami inteligentných systémov sa zaoberáme ...

Služby: -ozvučenie, kompletné vybavenie -profesionálne osvetlenie kultúrnych a zábavných akcií -mixážne pulty -dynamické a efektové procesory -prenájom pódia.

Počuj to s.r.o. je on-line portál zameraný na predaj, distribúciu audiokníh s tematikou Božie dielo.

Predaj, e-shop, oprava: - televízia, DVD prehrávače, DVD rekordéry, Set-top boxy -domáce kino, kamery, satelity, minisystémy -mikrosystémy, MP3 prehrávače -mobilné telefóny, fotoaparáty -dálkové ovládače -možnosť opravy v byte zákazníka. Montáž, kompletný servis elektroniky: -satelity do 48 hod., SAT a set-top-box, TV.

Poskytovanie služieb v oblasti použitia videa a audia na internete av sieti mobilných operátorov. Zameranie na streamingové vysielanie. Komplexné slaboprúdové služby: kamerové, bezpečnostné, dochádzkové, poplašné systémy. DRM aplikácie CDN housing.

KNKservis vykonáva opravy televízora, monitora všetkých značiek, dvd, satelitov, set-top-boxov, diaľkových ovládačov a drobných domácich elektrospotrebičov. Možnosť inštalácie zakúpené televíznej techniky. Servis televízorov THOMSON, predaj a opravy diaľkových ovládačov k všetkým značkám televíziou.

Veľkoobchod, predaj: -hudební nástroje, ozvučenie: -PEAVEY: -kytary, basgitary, kombá, zosilňovače a reproboxy -profesionálne audio -ZOOM: -kytarové a basgitarové efekty -záznamová zariadenie pre zvuk a video. -CARLOS: -Španielske gitary -CLARKE -HOHNER. Záručný, pozáručný servis, opravy -značka PEAVEY, ...

Inštalácie, servis, opravy: - set - top boxyvnitřní káblové rozvody - televízory - audio technika - set - top boxy, kontroly kvality a úrovne digitálneho signálu.

Opravy, záručný servis, pozáručný servis: -spotřební elektroniky všetkých značiek v Znojme a blízkom okolí značka Panasonic, Samsung a Grundig - televízia typ CRT, LCD, PLASMA -DVD prehrávače, DVD rekordéry, videá -rádia s CD, Hi-Fi systémy -diskmeny, autorádiá, videokamery, digitálne fotoaparáty. inštalácia: -satelits, digitálne ...

JP AUTO: Predaj, montáž: -autoalarmy, alarmy -autodoplňky, autopríslušenstvo. JP VIDEO Video, foto služby: -kopírování starých klasických filmov 8mm a super 8mm na vidoekazety VHS * -možnosť úprav, strihov, sprievodné hudby a titulkov -natáčení a fotenie svadieb, promócií, krstín, osláv, koncertov, dokumentov, reklám ai.

Služby, montáž: -výstavba telekomunikačných, rádiokomunikačných a prenosových systémov -ozvučení - stabilné i mobilné -montáž EZS.

Agentúra Zvukar.eu: - ozvučenie, scénické aj plošné osvetlenie, stavba pódií, videoprojekcie, lasershow, zabezpečenie diskžokeje a umelcov.