Hľadáte ponuku audio video techniky, ako sú reproduktory, slúchadlá, MP3 a MP4, Hi-Fi, CD, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domáce kiná 5.1, 9.1-kanálové, receivery, subwoofery, zosilňovače či tunery? Doprajte si zážitok z dokonalého zvuku a obrazu!

Maloobchod, predaj: -fotografický tovar Služby: -fotografické -videozáznamy

Služby: - fotograf - video - prenájom ateliérov

E-shop: - bižutéria - hodinky - kabelky - školské potreby - slúchadlá

Systémy na ovládanie a kontrolu domov a bytov Dodávka, poradenstvo a montáž - ovládanie, monitoring a zabezpečenie domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvetľovacie a vykurovacie systémy.

Dodávateľ telekonferenčných služieb - audio, web, video a jednotné telekonferenčné riešenie.

Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Produkčná a postprodukčná spoločnosť tvoriaca filmy, reklamy a iné audio-vizuálne diela.

Vykonávame kompletné projekty v oblasti architektúry, stavebníctva, automatizačnej techniky a zobrazovacích systémov pre komerčné a domáce priestory od projekcie až po realizáciu. Predávame široký sortiment moderného, klasického a Art deco nábytku, LED aj klasických závesných a zápustných svietidiel do interiéru aj exteriéru od popredných ...

Predaj, maloobchod: - audiovizuálna technika. Služby: - projektová príprava a realizácia technologických celkov audio a video techniky - akustické merania - akustika a akustické interiéry.

Služby: - Servisné zastúpenie a celoštátna servisná sieť pre výrobky značiek Grundig, Yamaha, Hitachi, Telefunken, ECG a GSS v Českej republike - Špecializovaný servis spotrebnej elektroniky Grundig, Yamaha, Hitachi, Telefunken a ECG v Prahe - Servis a predaj skupinových prijímačov firmy Grundig SAT Systems GmbH (GSS) pre káblové rozvody a ...

Montáže, inštalácia a opravy antén aj STA. Opravy elektroniky a počítačov PC. Montáž satelitov, Montáž elektronického zabezpečenia domov, bytov EZS. Montáž a opravy kamerových systémov CCTV a IP Konzultácie o ozvučení, počítačové siete LAN, slaboprúdové práce.

Predaj - svetelná technika. Ozvučenie: - kapely - diskotéky - doplnkové programy - travesty show - konferencia - oslavy - charitatívne akcie - svadby - školské akcie - zvuková technika. Servis: - svetelná technika.

Server www.cojevakci.cz je server, kde nájdete informácie o tovare, ktorý je ponúkaný v zľave alebo je uvádzaný na trh ako novinka.

Predaj a servis: - priemyselných a stolných tlačiarní štítkov, etikiet, vstupeniek, - CD/DVD/BD médií, - prezentačná technika.

Predaj - audio a video techniky Predaj - domácich spotrebičov

Predaj: - audio techniky - video - fototechnika.

Výroba, montáž a opravy výrobkov a zariadení spotrebnej elektroniky. Montáž a opravy kancelárske a reprodukčné elektroniky.

Predaj Hi-Fi, gramofónov (nastavenie gramofónov), kvalitné systémy, stereo zosilňovače, cd prehrávače, predzosilňovače, reproduktory, návrh a inštalácia audiovizuálnej techniky na kľúč, vstavané reproduktory, akustické merania, predaj a projektovanie, výroba audio káblov.

Herecká a kastingová agentúra. Výroba audiovizuálnych diel.

Špecializujeme sa na projektovanie, inštaláciu osvetľovacej, zvukovej a projekčnej techniky vrátane záručného aj pozáručného servisu.