Hľadáte ponuku audio video techniky, ako sú reproduktory, slúchadlá, MP3 a MP4, Hi-Fi, CD, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domáce kiná 5.1, 9.1-kanálové, receivery, subwoofery, zosilňovače či tunery? Doprajte si zážitok z dokonalého zvuku a obrazu!

Pantín s.r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá rozšírila v roku 2003 svoju špecializáciu v oblasti elektro aj o priamy dovoz rôznych produktov, predovšetkým drobných domácich spotrebičov.

Predaj a zásielková služba: -elektrospotrebiče aj náhradné diely -elektroinštalačný materiál -elektronika -elektrické sporáky -elektrické ohrievače vody -svietidlá.

Už viac ako 12 rokov sme súčasťou trhu s audiovizuálnou elektronikou. Nespočetné množstvo inštalácií nám dalo skúsenosti, z ktorých teraz ťažíme pri našej práci. Môžeme Vám preto ponúknuť široké spektrum služieb, vďaka ktorým si môžete naplno vychutnať pohodlie pri používaní a ovládaní všetkých domácich technológií a domácej zábavy.

Import/export a distribúcia technológií pre počítačové siete (WiFi, Homeplug, EOC – Coax Cable networking a EPON pasívne optické siete) a unikátnych mobilných reproduktorov X-mini. Wodaplug= žiadne nové káble www.wodaplug.com COMPEX = siete ktoré fungujú www.compexshop.cz X-mini zvuk prekonávajúci veľkosť www.x-mini.cz

Oprava: -spotrebná elektronika: -televízory. -CD, DVD prehrávače. -magnetofóny. -autorádia. -videokamery. -monitory. -mikrovlnné rúry.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, e-shop: -biela technika -vstavané spotrebiče -audio-video -kuchynský riad

Predaj, maloobchod, montáž, inštalácia, oprava, servis: -audio a video technika -satelitná technika

Predaj, poradenstvo, inštalácia vrátane káblových rozvodov: -audio a video technika.

Predaj - spotrebná elektronika Servis - spotrebná elektronika Internetový obchod - spotrebná elektronika

Profesionálne reklamné štúdio zamerané na výrobu audiovizuálnych diel. Hudobná produkcia

Predaj: - elektronika - elektrospotrebiče

Maloobchod, predaj: -domáce elektrospotrebiče -spotrebná elektronika -výpočtová technika.

Montáž, inštalácia: - satelity - antény - domáce kiná

Služby: - zabezpečenie kultúrnych a spoločenských akcií - osvetlenie, ozvučenie - stavba pódií vrátane zastrešenia

Maloobchod, predaj: - domáce elektrospotrebiče.

Služby: -ozvučenie -osvetlenie Oprava, servis: -hudobné a elektronické aparatúry Výroba: -elektronické zariadenia pre zvukárov a muzikantov

Predaj, e-shop: - počítače, výpočtová technika - mobilné telefóny - foto - spotrebná elektronika Služby: - realizácia a správa sietí - outsourcing - tvorba webových stránok

Maloobchod, predaj: -hudobné nástroje -audiotechnika