Predaj a servis výpočtovej techniky, počítačov a príslušenstva do domácností a kancelárií ponúka výkonné pracovné a herné zostavy, nenáročné domáce počítače a doplnky ako klávesnica, myš, reproduktory, tlačiarne, webkamery, sieťové prvky a ďalšie produkty.

Maloobchod, predaj - počítačov, notebookov, tabletov, spotrebného tovaru VT Oprava, servis: - výpočtová technika, počítače (PC) Služby: - pripojenie k sieti internet - výroba, tvorba www stránok - odvírovanie, záchrana dát - webhosting - výstavba a správa PC sietí - poradenstvo v oblasti VT - kamerové systémy ( IP kamery v ...

Tablety, mobily, notebooky, elektronika. Kamenná predajňa: - Zlín, Sokolská 2427 - naproti Sokolovni Tel .: 844 210 210 otváracia doba: Po-Pia 9: 00-12: 00, 12: 30-18: 00. Adresa prevádzky (výdajné miesto) Iprice.cz, Šesťdesiata 7015, 76001 Zlín Otváracia doba: Po-Pia: 8: 00-16: 00 hod.

Odborný a profesionálny servis mobilných telefónov, tabletov, PC a notebookov Ostrava-Mariánskej Hory

služby: - správa sietí - údržba a rozširovanie sietí - dodávka hardware, software

Sme menšie, priateľská firma, ktorá na trhu s hernými konzolami pôsobia, už viac ako 10 rokov. Náš vybavený sklad disponuje hrami a príslušenstvom v poriadku desiatok tisíc kusov, ktoré sú dostupné ihneď na odoslanie, s možnosťou dodania do druhého dňa, alebo v rámci osobného odberu.

Maloobchod, predaj, služby: - PC, komponenty, príslušenstvo - softvér, hardvér, školenia, inštalácia Inštalácia počítačových sietí, webové stránky, outsourcing