Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Finančná a pohľadávková agentúra. Komplexná správa pohľadávok. Odkúpenie pohľadávok. Poradenstvo v oblasti exekúcií a insolvencií. Bezpečnostné, detektívne služby.

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, miezd a personalistiky. Spracovanie priznania DPPO, DPFO vrátane prehľadov SP a ZP. Zastupovanie firiem pri kontrolách, účtovné poradenstvo.

Nákupné stredisko, maloobchod, veľkoobchod, predaj: -Potraviny -cigarety alkoholické nápoje -smíšené tovaru. Zmenáreň.

Advokátska kancelária JUDr. Skoupý so sídlom vo Svitavách poskytuje právne služby so zameraním najmä na obchodné, občianske a pracovné právo. Advokátska činnosť: - obchodné právo - občianske právo - pracovné právo - konkurzy - likvidácia - občianske právo - trestné právo - prevody majetku. Advokátske služby poskytujeme od ...

Ekonomické služby: -outsourcing -daňové poradenstvo -jednoduché a povojné účtovníctvo -mzdová agenda -spracovanie podnikateľských úverov -ekonomické a finančné rozbory.