Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Komplexná ponuka finančných produktov. Internet banking. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - leasing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - leasing - platobné karty.

Účtovná kancelária. Špecializujem sa na poskytovanie kompletných účtovných a poradenských služieb pre právnické a fyzické osoby. Ponúkam spoluprácu v takom rozsahu poskytovaných služieb, ktorý klienta finančne príliš nezaťaží a pritom zaistí optimalizáciu jeho daňových povinností. Činnosť účtovný poradkyňa vykonávam na základe ...

Raiffeisen stavebná sporiteľňa. Ponúkame stavebné sporenie, financovanie bývania pre fyzické i právnické osoby. Poskytujeme úvery bez založenia nehnuteľnosti aj hypotéky, zákonné poistenie z prevádzky vozidla (povinné ručenie), havarijné poj. Vozidiel, poistenie stavieb (poistenie nehnuteľnosti i domácnosti), poistenie občianskej ...

Poisťovňa, stavebná sporiteľňa. služby: -uzavírání zmlúv o stavebnom sporení -vyřízování úverov a medziúver. Poradenstvo.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Reklamní činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitní činnosť, správa a údržba ...

činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Generali

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Vedenie, spracovanie: - účtovníctvo - jednoduché účtovníctvo a priznania - prehľady VšZP, SP - poistenie osôb a majetku - stavebné sporenie. poradenstvo: - účtovné a finančné - poistenie, stavebné sporenie, úvery hypotekárne a zo stavebného sporenia.

Patentová kancelária Zlín vykonáva registráciu ochranných známok a priemyselných vzorov v Českej republike i v zahraničí. Poskytujeme taktiež všetky ostatné služby, ktoré sa týkajú ochranných známok a priemyselných vzorov. Klientov zastupujeme v súdnych konaniach vo veci neoprávnených zásahov do práv z duševného vlastníctva.

Finančné a ekonomické poradenstvo - administratívna činnosť.

Služby: -bezhotovostné devízové obchody, devízové konverzie -platobný styk - zahraničné či tuzemské inkaso -bankové spojenie -zmenáreň.

Audítorská kancelária - účtovné a daňové poradenstvo.

Služby: -súdny znalec odborov ekonomika, elektronika, elektrotechnika, ceny a odhady, a posudky na stav zariadenia.

Dodávky strojárskych technológií. Špecifikácia nástrojov a ekonomiky trieskového obrábania. Ponuka účtovných, daňových a analyticko-ekonomických služieb

Advokátska kancelária. Právne poradenstvo. Zameranie: - občianske, rodinné, obchodné a trestné právo. Právne služby v oblasti: - konkurzov, exekúcií, likvidácií spoločností - rozvodov, majetkového vyrovnania manželov. Zastupovanie klientov v konaní na súde, s úradmi.

Činnosť účtovných poradcov. Vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie pre podnikateľov a firmy. Kurzy účtovníctva. Kancelária Zlín-Malenovice: - Zlín-Malenovice 1206, 763 02.

Činnosť - predaj detského oblečenia - správa pohľadávok a krízový manažment firiem - svet zdravia, technika kvantového liečenia - sprostredkovanie obchodu v zahraničí.