Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária prevádzkuje značku Abivia a poskytuje klientom komplexné právne služby v konkurznom konaní a pri riešení dlhovej situácie. Pre fyzické i právnické osoby odborne spíše a podá návrh na povolenie oddĺženie alebo insolvenčný návrh a prevezme právne zastúpenie v priebehu celého konkurzného konania.

Advokátska kancelária - prevádzkuje značku Abivia a poskytuje klientom komplexné právne služby v konkurznom konaní a pri riešení dlhovej situácie - pre fyzické i právnické osoby odborne spíše a podá návrh na povolenie oddĺženie alebo insolvenčný návrh a prevezme právne zastúpenie v priebehu celého konkurzného konania

Činnosť konkurzného správcu. Insolvencia - oddĺženie - osobný bankrot.

Poisťovňa: - poistenie majetku - poistenie zodpovednosti - poľnohospodárske poistenie - poistenie prepravy - poistenie stavieb - havarijné poistenie - povinné ručenie - životné poistenie - úrazové poistenie - cestovné poistenie.

Hasičská vzájomná poisťovňa, a.s. Poistenie podnikateľov a občanov.

Hasičská vzájomná poisťovňa. Ponúka služby poistenia majetku: -stavby, rodinné domy -trvalo obývané domácnosti -rekreačné domácnosti -výstavy -dôchodkové a životné poistenie -úrazové -obce, mestá -zodpovednosti za škody občanov -úrazové poistenie -poistenie vozidiel českej výroby -poistenie pre cesty a pobyt -bytové ...

On-line účtovné systémy. Vedenie účtovníctva: - pre firmy, živnostníkov - pre bytové družstvá - pre obce - pre neziskové organizácie. Zabezpečíme pre Vás kompletnú agendu spojenú s vedením účtovníctva. Daňové poradenstvo. Zastupovanie pred úradmi.

Advokátska kancelária. Právo občianske, obchodné, rodinné, pracovné, trestné a správne.

Poisťovací maklér. Sprostredkovanie poistenia - finančná spôsobilosť dopravcov - zodpovednosť cestných dopravcov - poistenie nákladov -vozidiel - zákonné, havarijné -podnikateľov a majetku -nehnuteľnosti, domácnosti -životná -cestovný -stavebné sporenie -penzijné pripoistenie.

Advokátska kancelária poskytuje komplexné služby vo všetkých oblastiach práva. Služby v oblastiach: - obchodné právo - občianske právo - nehnuteľnej veci - trestné právo - insolvencie - ochrana osobných údajov.

Účtovná a daňová kancelária. Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, daňové a účtovné poradenstvo, spracovanie miezd a personálnej agendy. Člen komory daňových poradcov. Spracovanie daňových priznaní, zastupovanie klientov na úradoch.

Firma SEADD s.r.o. pôsobí v regióne Uherské Hradiště, jej hlavnou činnosťou je zákazková výroba a montáže prvkov pre vybavenie interiérov a exteriérov i mestský mobiliár. Vyrábame kovové, oceľové, nerezové, hliníkové konštrukcie, nerezové zábradlia vnútorné i vonkajšie, zastrešenie dverí vrátane inštalácie. Podstatnú časť našich zákaziek tvorí ...

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany

Advokátska kancelária. Právne služby. - korporátne a obchodné právo - občianske právo - rodinné právo - pracovné právo - advokátska úschova - športové právo - konkurzné právo - trestné právo.