Súdny znalec vám pomôže s ocenením a odhadom nehnuteľnosti, so znaleckým posudkom, so stanovením bežnej či trhovej ceny, poskytne vám pomoc pri riešení pozostalostí, vecného bremena, pri preskúmaní chýb, závad a škôd a pri riešení dedičského konania.

PROFI VALUE s.r.o. podniká v oblasti odborných odhadov, posudkov a ocenení automobilov a strojov Konkrétne Vám poskytnú: - nezávislé trhové odhady, posudky a ocenenia hnuteľných vecí - odhady hnuteľných vecí pred kúpou, predajom, dražbou - ocenenie pre dedičské riadenie, účely financovania, vysporiadanie majetku, daň z nadobudnutia hnuteľných ...

práca: - dláždičské - obkladačské - murárske - výstavba múrikov, oplotenia. Súdny znalec: - odhady, oceňovanie hnuteľného majetku.

Znalecká kancelária, oceňovanie nehnuteľností, súdny znalec, odhadca. Oceňovanie rodinných domov, komerčných objektov, garáží, pozemkov, bytov, chát na vyrovnanie manželov, darovanie, účtovníctvo, bankové účely, finančné úrady atď.

Služby: -znalecké posudky, znalec -odhadca, odhadnutie -oceňovanie nehnuteľností, stavebníctvo -oceňovanie majetku, nehnuteľnosti- veci hnuteľné, podniky.

Projekty stavieb, rekonštrukcií, pasporty stavieb. Stavebné a búracie práce, vypratanie objektov, kosenie trávy. Odhady cien nehnuteľností. Odborné posudky.

Ing. Natálie Jurdová ako odhadca nehnuteľností Vám poskytne: - trhový odhad - stanovenie ceny nájomného - právne služby

Realitná a sprostredkovateľská činnosť. Fotografická činnosť nehnuteľností (foto, video, dron, virtuálne prehliadky a vizualizácia). Odhady nehnuteľností pre dedičstvo či trhové ocenenie. Fotenie z dronu a natáčanie dronom, 3D vizualizácia, fotografovanie nehnuteľností, fotorealistické vizualizácie, videoprehliadky nehnuteľností a ďalšie služby.

LEKÁRNE RÖDER.SK - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - vitamíny - homeopatiká - čaje - detská výživa - zdravotná obuv. Služby - projektovanie, projekty stavieb - znalec, odhadca v odbore ekonomiky a stavebníctva: - odhady ceny nehnuteľností - obytné aj poľnohospodárske stavby. Ubytovanie. - apartmány v centre ...

Ing. Bc. Martin Vácha má firmu poskytujúcu služby v oblasti oceňovania nehnuteľností. Ako odhadca oceňuje rodinné domy, nájomné domy, bytové jednotky, garáže, pozemky ale aj vecné bremená.

Realitná kancelária Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné

Profesionálne služby v oblasti stavebnej ekonomiky. Ponúkame služby investorom, stavebným firmám, projektantom, architektom aj súdnym znalcom. -stavebními kalkuláciami -analýzy ponúk v rámci výberových konaní -cenová kontrola výstavby -oceňování škôd, prepočet investičných nákladov projektu.

Služby: - oceňovanie - znalecké posudky

AUTO CRASH Info s.r.o. sa zameriava na poskytovanie právnych služieb pri uplatnení nárokov u poisťovne a na vypracovanie lekárskych a znaleckých posudkov.

služby: - oceňovanie majetku pre - veci nehnuteľnej - odhadcu rizík, dedičské konanie, súdne znalecké posudky

Služby: - oceňovanie vecí hnuteľných - znalecká činnosť - odbor ekonomika, strojárstvo, doprava - poistenie majetku, osôb, zodpovednosti, vozidiel, dopravy. Autopožičovňa.

Znalecká kancelária - znalecké posudky a odborné odhady nehnuteľností

Služby: - realitná kancelária - znalecké posudky - odhady

Činnosť: - znalecké posudky, odhady nehnuteľností - znalecké posudky a ocenenie vozidiel, strojov - investičné zlato

Firma SEADD s.r.o. pôsobí v regióne Uherské Hradiště, jej hlavnou činnosťou je zákazková výroba a montáže prvkov pre vybavenie interiérov a exteriérov i mestský mobiliár. Vyrábame kovové, oceľové, nerezové, hliníkové konštrukcie, nerezové zábradlia vnútorné i vonkajšie, zastrešenie dverí vrátane inštalácie. Podstatnú časť našich zákaziek tvorí ...

Činnosť: - ocenenie podnikov, akcií, nehnuteľného a nehmotného majetku, vrátane know-how a ochranných známok pre účely fúzií, rozdelenia, squeeze-out a premien spoločností. Poskytujeme poradenstvo v oblasti akvizícií a analýzy investičných zámerov. Znalecký ústav v odbore ekonomika.

Vykonávame vypracovanie znaleckých posudkov: -úředních (administratívne cena) -tržních (obvyklá cena) Znalecké posudky sú zhotovované na účely: -ocenění nehnuteľností pre predaj, darovanie prípadne smeny nehnuteľností -ocenění nepeňažného vkladu do obchodnej spoločnosti -ocenění nehnuteľnosti ako zástavy pre poskytnutie úveru. ...