Vyrazte do divadla za kultúrou, navštívte operu, operetu, činohru, muzikál, balet, pantomímu alebo bábkové divadlo. Využite predpredaj lístkov na koncert a užite si veľkolepú šou. Vďaka študentským či seniorským zľavám sú koncerty na dosah pre všetkých.

Spolok divadelných ochotníkov Alois Jirásek - ochotnícke divadlo.

činnosť: - organizovanie divadelných predstavení čierneho divadla - čierne divadlo

Divadelné produkcie: - rozprávkové muzikály - predstavenie pre školy.

Zabezpečujeme priestory pre schôdze i divadelné a iné predstavenia. Metropol je viacúčelový komplex budov, ponúka priestory pre: - rokovania a porady - organizovanie sympózií, konferencií - výstavy a galérie. Ponúkame veľký spoločenská sála: - pre konferencie máme k dispozícii do 450 miest - reštaurácia má k dispozícii do 500 ...

Dom kultúry Hodonín, príspevková organizácia zabezpečuje kultúrnu činnosť a usporadúva spoločenské akcie. Usilujeme sa o udržiavanie kultúrnych tradícií a zriaďujeme záujmové súbory v oblasti amatérskeho divadla a folklóru. Ponúkame tiež prenájom priestorov pre kultúrne akcie a vylepovací službu. Dom kultúry, služby: - organizovanie ...

Čierne divadlo - Black Light Theatre. Okrem vlastných predstavení čierneho divadla ponúka tiež - predstavenie činohry - detská predstavenie čierneho divadla pre školy - prenájom divadelných priestorov firmám na prezentácie, školenia a iné firemné akcie.

Filharmónia Brno. Predpredaj vstupeniek: - po - pia: 13:00 - 19:00 - tel .: 539 092 811

Slovácké divadlo. Pokladňa, tel .: 572554455 (Ut - pia: 15:00 - 18:00 + hodinu pred predstavením)

RockOpera Praha - slovenské divadlo, ktoré sa zameriava na autorskej rockovej opery. E-shop - darčekové predmety a tovaru podľa hraných opier - tričká, hrnčeky, placky, prepisovačky - CD.

Dnešné Národné divadlo tvorí celkom štyri umelecké súbory, ktoré pôsobia na štyroch divadelných scénach. Sú nimi: - opera - činohra - balet - Laterna magika ktoré sa striedajú v historickej budove Národného divadla, v Stavovskom divadle, na Novej scéne a v Divadle Kolowrat.

Produkcia živej orchestrálne hudby so zameraním na interpretáciu filmových a muzikálových soundtrackov. Repertoár: Harry Potter, Pán Prsteňov, Star Wars, Forrest Gump, James Bond, Gladiator, Čeľuste, Psycho a ďalšie.

služby: - mestské divadlo kino: Smetanova 523 tel .: 487 722 369

TALENT dráma štúdio - autorské divadlo, tvorba, herectvo a experiment pre deti, mládež a dospelých

Meštianska beseda: - kultúrne a spoločenské akcie - reprezentatívne spoločenské, tanečné sály - salóniky - kino - divadlo - záhradná scéna - kaviareň - prenájom sál. Predpredaj vstupeniek: - tel.: 378 035 415 Prenájmy sál: - tel.: 378 037 922

Divadelný súbor Jana Lišku už od 1.1.2016 nevyvíja činnosť ako občianske združenie, ale stal sa súčasťou TJ Sokol Třešť. Súčasný názov Divadelného súboru : DS Jana Líška pri TJ Sokol Čerešť Súbor má svoje korene už v roku 1923, keď miestni ochotní divadelníci založili Ochotnícku jednotu. Odvtedy divadelný súbor pracoval pod rôznymi subjektmi ...

Relaxačné a pohybové centrum: -zameranie na orientálny tanec -výučba tanca -nový druh pohybu, relaxácia tancom -zdokonalenie pohyblivosti tela -harmonizačné uvoľnenie -odstránenie niektorých zdravotných ťažkostí -východná tanečná kultúra -orientálna tanečná hudba a kostýmy.