Vydajte sa za kultúrou a navštívte české múzeá, galérie a výstavné siene. Čakajú na vás stále expozície, špeciálne výstavy alebo tematicky zamerané expozície. Výstavy automobilov, do múzea vedy a techniky alebo na výstavu obrazov - záleží na vašom vkuse.

činnosť: - predajná galéria autorských originálov umeleckých fotografií

Galéria Kmoch, činnosť: - predajná galéria predaj: - predaj darčekový tovar Galéria výtvarného umenia.

Galéria. Ďalšie služby: - paspartovanie, rámovanie a reštaurovanie obrazov - predaj výtvarných potrieb.

Predajná galéria: - keramika, sklo, textil. Ubytovanie.

Sociálny ateliér Kurzy - pre waldorfské aj iné školy - výroba z dreva, kameňa, kovu - dvanásťstrunové kante - žaltár - metalofón, litofón alebo xylofón - výroba rodinného stola aj iné časti interiéru s pomocou všetkých členov rodiny - práca na plastike z mastenca prírodný kameň Predajná galéria

Interiérové doplnky, šperky - bytové doplnky - dekorácia na stenu - stolovanie. Predajná galéria: - obrazy - umelecké predmety - grafické listy.

Galéria, výkup, predaj: - umelecké diela - starožitnosti - organizovanie výstav.

Predajná galéria - obrazy - maľby.

Aukčný dom - adresa: Sýpka, 2.Modrá, Galéria Sýpka, Údolná 70, 602 00 Brno - prevádzková doba: pondelok až piatok 9 - 12, 13 - 17 hodín.

Činnosť: - umelecký rezbár a sochár - galéria

Relaxačné a pohybové centrum: -zameranie na orientálny tanec -výučba tanca -nový druh pohybu, relaxácia tancom -zdokonalenie pohyblivosti tela -harmonizačné uvoľnenie -odstránenie niektorých zdravotných ťažkostí -východná tanečná kultúra -orientálna tanečná hudba a kostýmy.

Industriálny priestor: - galéria súčasného umenia - showroom dánskeho nábytku GUBI - multifunkčný priestor Kotolňa.