Chcete sa naučiť tancovať? Vyberte si z ponuky tanečných štúdií, ktoré ponúkajú veľké množstvo rôznych kurzov a metód výučby. Rôzne spoločenské latinskoamerické a štandardné tance, ale aj moderné tance typu hip-hop, breakdance či zumba a mnoho ďalších.

Tanečná škola: - kurzy tanca - kurzy pre verejnosť - športové tanec.

Tanečná škola: - tanečné kurzy - kurzy tanca

Tanečný klub: - výuka tanca - organizovanie súťaží v tanečnom športe

Tanečný klub: - výučba športového a spoločenského tanca - tanečné kurzy

Najstarší a najznámejší tanečná škola v Zlíne. Kurzy tanca: - kurzy tanca a spoločenskej výchovy pre študentov - tanečné kurzy pre dospelých - salsa a latinčina pre ženy - detské tanečné a pohybové kurzy.

služby: - oblieka tanečné kurzy pre začiatočníkov - vystúpenie

reštaurácia: -denné menu -zahradní reštaurácie -zahradní krb, točená zmrzlina. organizovanie: -společenské, firemné, narodeninové oslavy, svadba -kapacita salónik 20 miest -zahradní reštaurácie 80 miest.

Tanečné prípravou formou verejných kurzov moderného tanca a zdokonaľovaním pohybových techník po vedenie vlastnej tanečnej skupiny a produkčné činností sa zaoberá spoločnosť trained Motion Systematics s.r.o. z Českých Budějovíc. Tanec v mnohých podobách pre všetkých záujemcov: - Verejné kurzy moderného tanca pre začiatočníkov v menšej ...

služby: - tenisový a športový areál - tenisová škola - badminton - joga a fitness - tanečná škola - reštaurácia

Tanečné štúdio Mango: - kurzy pre stredné školy - tanečné pre dospelých - tanečné kurzy pre vysokoškolákov - salsa pre ženy - latinskoamerické tance a salsa pre páry - tanečná fitness pre ženy - zumba - tanečné a pohybová príprava detí 3-6 rokov - individuálne lekcie - svadobný tanec - skupinové lekcie - tančiareň pre verejnosť - ...

služby: - tanečné a pohybové štúdio - tanečno pohybová výchova detí od 3 do 15 rokov - cvičenie rodičov s deťmi - cvičenie s dojčatami - Pilates .... a ďalšie.

DISCO PANEL je názov súčasnej produktovej rady spoločnosti Disco dizajn Ltd, ktorá obsahuje rôzne dekoratívne LED panely navrhnuté v modernom retro štýle sedemdesiatych rokov.Ponúkame RBG LED podsvietené a nepodsvietený panely, ktoré môžu byť využité na dekoráciu stien, stropov, podláh na verejných i privátnych miestach : salóniky, bary, kluby, ...

Tanečný klub. Klasické tanečné kurzy štandardné aj latinské tance pre mládež a dospelých.

služby: - natáčanie a spracovanie videozáznamov - digitalizácia a spracovanie video nahrávok osobného charakteru (svadby, promócie, rodinné oslavy) - videozáznamy reportážneho charakteru (inštruktážne filmy, firemné prezentácie ...) - fotografovanie. DJ hudba na svadbu: 773452452. Tanečné kurzy - 731496300. Tanečný klub Tweet: ...

estudio Feliz - tanečné štúdio - kurzy tanca - výuka tanca flamenco.

Tanečné štúdio: - tanečné, fitness lekcie pre dospelých a deti - latinskoamerické tance - flirt dance - balet - zumba - pilates - power joga.

Výučba tanečných štýlov súhrnne označovaných ako Street Dance (Hip Hop, House Dance, MTV Dance, Dancehall, atď.) A Contemporary Dance (moderný, scénický tanec) v Košiciach. Tanečné kurzy pre deti, mládež i dospelých, pre začínajúcich i pokročilých tanečníkov.