Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Predaj ovocných kríkov a stromov z vlastnej produkcie. Možnosť nákupu cez e-shop. Závlahové systémy pre záhradkárov, predaj záhradkárskych potrieb (substráty, ochranné fólie, hnojivá a postreky, odborná literatúra)

Jazdecké potreby? To je Svet koňa. U nás nájdete všetok sortiment tovaru pre jazdecký šport a kompletné vybavenie pre jazdcov i kone. Jazdecké potreby - sortiment pre jazdecký šport: Vybavenie pre jazdca: - rajtky, rukavice, prilby a prilby, bezpečnostné vesty, CHAPS, jazdecké oblečenie a obuv, ponožky. Vybavenie pre kone: - uzdičky, ...

Záhrady Rozmarínok s.r.o. je záhradnícka firma, ktorá má Petrávči plochu so záhradou: - lesné - záhradnícku - bielu - stepná - motýlie apod.

Súkromný poľnohospodár Jiří Kellner. Poľnohospodárska činnosť v oblasti rastlinnej a živočíšnej výroby. Pán Jiří Kellner je súkromným farmárom, ktorý sa venuje službám v oblasti rastlinnej a živočíšnej výroby a tiež sa zameriava na obhospodarovanie poľnohospodárskej pôdy. Poľnohospodárstvo sa venuje už niekoľko a rokov a má bohaté skúsenosti.

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: -okrasné dreviny -jehličnany -kvetoucí kríky -stromky -růže. predaj: -zahradní substráty -hnojivo -travní osivo.

Nákup, predaj: - obilniny - olejniny Predaj: - priemyselné hnojivá - osiva

Predaj ovocných stromčekov, ovocná škôlka, záhradníctvo, Moravský Krumlov, Znojmo, Miroslav, Hrušovany, Ivančice predaj: -Jabloň -hrušně -čerstvé marhule -švestky -ryngle -třešně -višně -broskvoně -nektarinky -angrešt -rybíz -růže -stolní réva -jehličnany.

Spoločnosť RenoFarmy, a.s. prevádzkuje bioplynové stanice a zameriava sa na rastlinnú a živočíšnu výrobu.

Sme rodinná farma na Znojemsku, ktorá pestuje široký sortiment ovocia a časť vlastnej produkcie spracováva. Ovocie pestujeme v našich sadoch na Znojemsku v obci Stošíkovice na Lúke. Ovocie skladujeme vo vlastnej modernej chladiarni s ULO technológiou. Ovocie vďaka širokému sortimentu druhov a odrôd ponúkame celoročne. Naše ovocie si môžete ...

Nové zemiaky, jablká, cibuľa Znojemsko, Brněnsko, Brno -Zemiaky na uskladnenie -polorané zemiaky -vysoká kvalita zemiakov -kvalitné odrody -pestované zemiakov -jablka -cibule -rozvozy po SR -potravinářská pšenica -kukurica na zrno -zemědělská firma. Pôsobíme v regiónoch: Jihomoravský kraj: (Znojemsko, Brněnsko, Vyškovsko, ...

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Výroba, obchod a služby inde nezaradené