Vybavenie pre jazdcov a pre kone zahŕňa jazdecké sedlá, uzdy, podsedlové dečky, zubadlá pre kone, jazdecké chapsy, rajtky, rukavice, prilby, biče a ďalšie. Okrem tohto príslušenstva je nutné dbať na správnu výživu koňa – kĺbové doplnky, vitamíny a maškrty.

Ranch, ranč, služby: - chov koní plemena Paint Horse - tréning koní - ustajnenie koní - výučba westernového jazdenia - vychádzky do prírody - ubytovanie.

Ranč, služby: - chov koní plemena American Paint Horse a American Quarter Horse - ustajnenie koní - kurzy westernového jazdenia

Farma Hrádok - jazdecká škola - ustajnenie koní - tábory s výučbou jazdy na koni.

Prevádzkovanie dostihovej stajne Tréning dostihových koní Poľnohospodárska činnosť Kosenie a údržba lúk Obchodná činnosť - dostihové kone

Jazdecký oddiel, jazdectvo. Dostihová a klusácka stajňa. Chov a výcvik: -koní, kone na ustajnenie.

RANCH 79 - správame kone, kravy - ustajnenie koní, trénovanie jazdy na koňoch - ubytovanie v apartmáne - individuálne kurzy s ubytovaním pre súkromné tréningy.

Ekologická farma, služby: - chov hovädzí dobytok, dobytok - predaj bio mäsa Ubytovanie: - penzión - reštaurácia s kapacitou 24 miest Jazdecký klub. Ďalšie služby: - prímestské tábory - výučba jazdy na koni - kurzy varenia - zážitkové programy.

Žrebčín, chov: - welsh mountain pony. Chov: - búrske kozy - hovädzí dobytok plemena Galloway.

Chov: - kone - hospodárske zvieratá. Služby: - reštaurácia - ustajnenie koní - vychádzky na koňoch. Výroba, predaj: - kravské, kozie mlieko - tvaroh, syry - vajcia.

Stajňa Arka, služby: - jednodňové, týždenné a víkendové pobyty u koní - výučba jazdy na koni - jazdecký krúžok pre deti od piatich rokov - jazdecký klub

Výcvik - kone - jazdci Chov, ustajnenie a predaj - kone

Katarína Schwippelová prevádzkuje v okrese Beroun hotel pre psy, mačky a ďalšie zvieratá. Súčasne ponúka aj klasické ubytovanie na rekreáciu v penzióne a ubytovni. HOTEL A UBYTOVANIE PRE ZVIERATÁ: - k dispozícii veľká kapacita ubytovania - cc 68 psov, 16 mačiek, 2 kone, rybičky, morčatá, činčily, korytnačky a ďalšie hlodavce - zaistené ...

Sme športová jazdecká stajňa, ponúkame možnosť ustajnenia, tréning koní i jazdcov, jazdecké sústredenia, vychádzky na koňoch a pony.

Rekreačne športové a vzdelávacie centrum - jazdiareň, ustajnenie koní, vychádzky, jazdectvo - hipostanica - penzión, penzión, ubytovanie - kaviareň - wellness.

Žrebčín Napájadla. Ustajnenie koní. Chov anglického plnokrvníka. Sídlo: - Otrokovice, Moravní 1636.

Športová stajňa - výcvik jazdy na koňoch - vychádzky do prírody - jazdecká školička - prenájom koní - ustajnenie.