Vybavenie pre jazdcov a pre kone zahŕňa jazdecké sedlá, uzdy, podsedlové dečky, zubadlá pre kone, jazdecké chapsy, rajtky, rukavice, prilby, biče a ďalšie. Okrem tohto príslušenstva je nutné dbať na správnu výživu koňa – kĺbové doplnky, vitamíny a maškrty.

Živočíšna výroba, chov: - mäsový dobytok - kone. Ubytovanie: - 3 apartmány - celková kapacita 14 lôžok s možnosťou prísteliek - plne vybavená kuchyňa s jedálňou. Športové vyžitie: - vychádzky na koňoch - výučba jazdy na koni.

Chov koní: - výcviky koní - predaj žriebät aj koní do športu - pripúšťanie plemien (žrebcom Sacramoso Euridika) - ustajnené kone (pastierske, boxové) - prechádzky v kočiari.

Prenájom - kone, rodinný ranč - 10 koní - možnosť jazdenia detí i pokročilých bez obmedzenia veku Psí hotel

stajňa: - výuka jazdy na koni - chov, výcvik, predaj športových koní - jazdecký klub - ubytovanie, penzión - tábory s koňmi - organizovanie podujatí.

služby: - ustajnenie koní - krátkodobý prenájom školského koňa v areáli - individuálny výcvik jazdca - vychádzky do terénu - exkurzie pre školy a škôlky - prenájom kryté haly 20 x 40 m - prenájom vonkajšie jazdiarne 40 x 70 m - ubytovanie

Stavebná firma – opravy a rekonštrukcia rodinných domov, výstavba rodinných domov na kľúč. Chov chladnokrvných koní. Práca v lesníckom odvetví.

Pozývame Vás na návštevu našej konské stajne Lidka, ktorá sa nachádza v malej obci Heřmanovice v nádhernom prostredí jesenických hôr medzi mestami Vrbno pod Pradědem a Zlatými Horami. Ponúkame Vám zaujímavý výukový program jazdy na koni s odborným dohľadom pre Vás aj pre Vaše deti. Ďalej môžete využiť ponuku jazdenie na koňoch, vodenie detí, ...

E-shop predajne EQUICENTRUM Ponúkame predaj týchto jazdeckých potrieb: - akékoľvek vybavenie pre jazdecký šport a pre chov koní - krmivá a doplnky výživy - kozmetika pre kone - internetový obchod - predajňa v Jaroměři a v Hořiciach - požičovňa prívesu pre kone - požičovňa obytných prívesov - jazdecké potreby, sedlá, prilby, deky, ...

Klinika zdravia a krásy poskytuje komplexné služby v oblasti regenerácie pleti, úľavy od bolesti a obnovenia rozsahu pohybu pomocou laserovej terapie. Ďalej poskytujeme výučbu jazdy na koni. Naša malá jazdecká stajňa v Hradci Králové sa zameriava na výučbu jazdy na našich koňoch. V prípade záujmu aj na koňoch vlastných.

E-shop a kamenná predajňa s jazdeckými potrebami. Predávame stajňové potreby, potreby pre kone, vybavenie a potreby pre jazdcov, veterinárne prípravky a krmivá.

Jazdecký klub. Ubytovanie: -penzión

služby: -Ubytovanie -penzión. Kapacita 19 lôžok, každá izba v lastný soc. zariadenie, kuch kút. 2x päťposteľový - 3x trojlôžková možnosť prísteliek Pre ubytovaných možnosť prechádzky na koňoch. Agroturistika. Možnosť stravovania v miestnych reštauráciách. Jazdecký klub Rakvice.

Naše Jazdecká stajňa Karolína, ktorú môžete navštíviť v obci Zbraslav v tesnej blízkosti mesta Brna, ponúka všetkým záujemcom kurzy jazdy na koni a vychádzky do okolia vo westernových sedlách. Radi u nás privítame dospelých aj deti, pre ktoré tiež organizujeme detské tábory. V našom jazdeckom areáli ďalej ponúkame organizovanie Horse Western Show, ...

Kemp, krčmička, penzión: -požičovňa bicyklov -stany -samooobslužná kuchynka -jedlo v reštaurácii -dvojlôžkové izby (4x z toho manželská posteľ) as možnosťou prístelky -pre rodiny s deťmi (podľa veľkosti izby pre 1-3 deti). -Vínna pivnica -vychádzky na pokojných turistických koňoch -kone sadláme turistickými westernovými ...

Konská farma, jazdiareň: -ubytovanie, penzión -prázdninové apartmány -pre ubytovaných k dispozícii štýlová reštaurácia -možnosť sviatočnej tabule -vychádzky v sedle, prechádzky na koňoch -ustajnenie koní -obchod s jazdeckými potrebami.