Využite bohatý sortiment krmív pre zvieratá. Granule, kapsičky či maškrty pre psov a mačky, obilné zmesi pre hospodárske zvieratá, zrno pre vtáctvo, vločky pre akvarijné rybičky alebo veľký výber vitamínov a doplnkov stravy pre všetky druhy zvierat.

Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby - krmivá pre psy, mačky, hlodavce.

Predaj záhradkárskeho, chovateľského a vinárskeho sortimentu.

Maloobchodný predaj: -krmivo -pre psy, mačky, morčatá a škrečky -papagáje a rybičky -granule pre králiky a iné hospodárske zvieratá -vitamínové a minerálne doplnky -šampóny -krémy na labky -zubné pasty, kefky.

Chovateľské potreby: -živé zvieratá -krmivá -vitamíny -minerály -kozmetika.

Chovateľské potreby: -živé zvieratá -krmivá -vitamíny -minerály -kozmetika.

Poľnohospodárske družstvo Kunžak sa nachádza v okrese Jindřichův Hradec a v súčasnosti hospodári na 2500 ha poľnohospodárskej pôdy. Zameriavame sa na pestovanie, zemiakov, pšenice, repky a tiež silážnej kukurice. V rámci živočíšnej výroby sa zaoberáme chovom hovädzieho dobytka a prasníc. Sídlime na adrese Střížovická 420, ...

Živočíšna výroba: - nákup a odchov teliat Výroba: - krmív a kŕmnych zmesí

Predaj krmív: - proso žlté, zelené - slnečnica čierna, žíhaná - hrach žltý - pšenica ozimná - kukurica - seno, senáž, slama - tekvica - domáce maslo - med - ošklbané a vypitvané kačky - vykŕmené ošípané - baránkovia a jahničky.

Naša firma Agro-la, spol. s.r.o. sídliaci v Jindřichovom Hradci sa zameriava predovšetkým na laboratórnu činnosť pre poľnohospodárstvo, potravinárstvo a životné prostredie. Zaviedli sme program prípravy a distribúcie živných pôd pre mikrobiológiu, mikrobiologické rozbory a prípravu špeciálnych mliekarenských kultúr, na čo sme nadviazali výrobou ...

Poľnohospodárska výroba: -živočišná výroba výkrm býkov -Rastlinné výroba: sušiareň zrnín, kukurica -predaj produktov -výroba úsušky -Práca s použitím strojných mechanizmov (výkopové práce, kopanie studní, studňa). -zemní práce.

Výroba, predaj: brikety: -z energetic-kých rastlín a biomasy balenie 10kg, na palete 1tuna, big bag-500 kg -zmesi slamy a štiavu -čistého drevného odpadu. Rastliny produkty: -obilniny pšenice (potravinárska a kŕmna), jačmeň kŕmny -olejniny repka, -luskoviny hrách potravinársky -Energetická byliny, bylina šťaveľ UTEUŠA. Živočíšna ...

Internetový obchod špecializovaný na predaj krmiva pre papagáje.

Multimarket. predaj: -domáce elektrospotrebiče -nábytok -drogerie, farby, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmív a chovateľské potreby -hospodářské potreby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kachle, kotly, sporáky -kuchyňské potreby -jízdní kolesá -tvaroviek, ...

Naša rodinná firma sa od svojho založenia v roku 1996 venuje výrobe rôznych druhov cestovín. Ponúkame cestoviny bezvaječné, s amarantom, so špenátom, s jemne mletými otrubami, červenou repou aj trojfarebný mix. Náš výrobný program zahŕňa aj výrobu kŕmnych cestovín.

Vinárske a záhradkárske potreby: -sadbové zemiaky -osiva -substráty -fólia -pletíva -hnojivá, postreky, postrekovače -kŕmne zmesi -truhlíky, kvetináče-keramika, plast -na jar okrasné dreviny, črepníkové kvety, sady a pod. -ochranné pracovné pomôcky.

Výstavba moderných agrokomplexov, mliečnych fariem a veľkovýkŕm hovädzieho dobytka. Výroba kŕmnych zmesí. Bitúnok. Plemenársky chov ošípaných. Chov hydiny.