Pre úspešný začiatok pestovania plodín je potrebné nakúpiť osivá a semená požadovaných rastlín. Zakúpiť si môžete osivá kukurice, obilnín, cukrovej repy či slnečnice. Okrem osív je potreba zaobstarať aj hnojivá a chemické prípravky na výživu a ochranu.

Predaj: -obilia potravinárske -obilie kŕmne -neskoré konzumné zemiaky -agrochemikálie -hutnícky materiál -profily -rúrky -plachty -elektromateriál -hromozvody -čistiace prostriedky -pracovné odevy -ručné elektrické náradie -stroje.

Poľnohospodárstvo: -rastlinná výroba -živočíšna výroba. Stroje pre poľnohospodárstvo, lesníctvo.

E-shop - pánske, dámske a detské športové oblečenie - športové vybavenie na futbal, florball, hokej - kolieskové korčule.

Pestovanie, predaj: - ovocie - zelenina - debničky (ovocie, zelenina, bylinky)

Nákup, predaj: - poľnohospodárske komodity, najmä mak.

Služby: -rastlinná výroba -obilniny -kŕmne plodiny -hrách -repka -zemiaky -živočíšna výroba -červenostrakatý dobytok Predaj: -hovädzí dobytok jatočný - zemiaky sadbové -konzumné -prané a balené -lúpané, vákuovo balené -jačmeň kŕmny -pšenica potravinárska.

služby: -Výskum, šľachtenie, skúšanie a posudzovanie odrôd a novošľachtenie agrochemikálií a strojov z hľadiska ich vhodnosti pre poľnohospodársku činnosť a pre ich následné použitie -množení osiva a sadeníc -ošetřování rastlín, pôdy, rastlinných produktov proti škodlivým organizmom prípravky na ochranu ...