Pestovanie, konzervovanie, sušenie, dovoz a priamy predaj zeleniny ponúkajú zahraničné firmy aj lokálni podnikatelia. Nakupujte veľkoobchodne i maloobchodne koreňovú, hlúbovú, plodovú, listovú, cibuľovú zeleninu a strukoviny v štandardnej či bio kvalite.

Poľnohospodárska výroba: - zelenina - zeleninová sadba.

služby: - lesníctvo - ťažba dreva - poľovníctvo

BIODVŮR - bio farma - pestovanie a predaj zemiakov, pšenice, špaldy a raže.

Firma Ludvík Lexa sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti zameriava na výrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov. Medzi hlavné práce firmy patrí najmä chov a predaj moriek a tiež ošípaných. Ďalej ponúkame predaj obilia, zemiakov a sena. Sídlime na adrese Chotíkovská 218/27, Plzeň - Malesice. služby: - súkromný poľnohospodár - ...

Poľnohospodár, pestovanie, predaj: - zemiaky, cibuľa, kapusta - jablká, hrušky, slivky.

Súkromný poľnohospodár a roľník Petr Rubeš sa sústredí na rastlinnú výrobu, konkrétne na pestovaním ovocia a zeleniny. Medzi naše hlavné plodiny patrí konzumné zemiaky a jahody. Nájdete nás v meste Lysá nad Labem. Rastlinná výroba, pestovanie: - konzumné zemiaky - jahody. Ak hľadáte kvalitného dodávateľa zemiakov a jahôd, neváhajte ma ...

Rastlinná výroba: - zemiaky. Pilařská výroba.

Rastlinná výroba, predaj: - zelenina - zemiaky - hlúbová zelenina - koreňová zelenina - pór, reďkovky

Statok, pestovanie, chov, predaj: - hydina - hovädzí dobytok - kozy - zelenina, zemiaky - vajcia, med

Supermarket. Maloobchod, predaj: -potraviny -zelenina -drogéria -priemyselný tovar -bielizeň.

Poľnohospodárske družstvo: -rastlinná výroba -živočíšna výroba.

Výroba reklamných stojanov a médií POS z dreva a kovu. Pestovanie a predaj zeleniny, špecializácia na cesnak paličák a Vlašský orech.

Poľnohospodárska výroba. Rastlinná výroba, pestovanie: - obilniny - zemiaky sadbové, konzumné, priemyselné (na škrob) - plemenné prasničky, kančeky (biely ušľachtilý) - predaj ošípaných žír - jatočné ošípané a dobytok. Siatie, stávkovanie, zber, zber: - kukurica - zemiaky. Servis, oprava: - traktory - poľnohospodárska ...

Pestovanie zeleniny: - zemiaky, zeler, cibuľa, mrkva, petržlen, kapusta a ďalšie.

Debničky z Polabia. Predaj - zelenina od farmárov - debničky zeleniny o váhe cca 3-5kg.

Poľnohospodárska výroba, predaj - zelenina, šalát, cibuľa - kvety.

Predaj produktov ekologického poľnohospodárstva: Bio ovocie (jablká, hrušky, čerešne, višne, slivky, ryngle, a bobuľoviny), orechy lieskové a vlašské, zelenina, med. Programy osobnostného rozvoja.

Bio farma, chov, pestovanie: - dobytok, kravy - zemiaky

Pestovanie, predaj: - konzumné zemiaky - cibuľa. Chov, predaj: - mäsový dobytok, hovädzí dobytok.

Zeleniareň, výroba, pestovanie: - kyslá kapusta, Vysocká kapusta - kapusta - zemiaky, mrkva, cesnak, cibuľa - červená repa.

Sady a škôlky : - ovocinárstvo, ovocie - jablká, hrušky, čerešne, višne, broskyne - víno, vinice, hrozno - degustácia vína - rekultivácia, krajinotvorba - agroturistika - chov koní - rybárstvo.

Farma - pestovanie a predaj zeleniny - pestovanie zemiakov, cibule, cesnaku, uhoriek, paradajok, paprík, kelu, karfiolu a ďalšej zeleniny.

Záhradníctvo, pestovanie, predaj: - kvety - okrasné trávy - ovocné dreviny - kríky - sezónna zelenina.