V sortimente ostatných poľnohospodárskych produktov sa nachádza seno a slama v guľatých a kvádrových balíkoch, poľnohospodárske plodiny, vrecia a veľkoobjemové vaky, osiva, semená rastlín a plodín a v neposlednom rade aj doplnkové agrárne komodity.

Výroba pružín v Kunvaldskej pérovni má viac ako štyridsaťročnú tradíciu. Výroba, dodávky: -perá, pružiny tlačné, ťažné, skrutné a tvarové -pružiny z materiálu nižšie uvedených: -výroba na novom pružinovom tvarovacom automatu Wafios typ FMU-O;hrúbky drôtu od 0, 2 do 0, 8 mm -pružiny pre poľnohospodárske stroje (zhrňovače, ...

Veľkoobchod - komponenty na stimuláciu rastu poľnohospodárskych a lesných kultúr TRISOL

Výroba, spracovanie, predaj: -potravinárske a poľnohospodárske výrobky všetkého druhu. Nákup, predaj strojnotechnologických zariadení. Montáž, oprava, údržba: -elektrické zariadenia.

Veľkoobchod: - poľnohospodárske komodity Poľnohospodárska výroba

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Predaj: - lisy, čerpadlá, kvasinky a potreby na pestovateľské pálenie - ponuka enzýmov, živných solí, kvasných zátok, odpeňovačov, ručného refraktometra IMF na meranie cukornatosti - poradenstvo.

zahraničný obchod -nákup komodít

Akciová spoločnosť Agropol je obchodná spoločnosť s holdingovým usporiadaním zaujímajúce významné postavenie na trhu poľnohospodárskych komodít.

Veľkoobchod, predaj: - osivá a poľnohospodárske komodity