Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Vladimír Koukal sa zameriava na pokrývačské, klampiarske a tesárske práce.

Projekcia, dodávka, montáže, servis: -výpočet tepelných strát -výmenníkové stanice -regulácia a meranie tepla -ústredné kúrenie -podlahové vykurovanie -termostatické ventily -vyvažovacie ventily -regulátory -tlakové diferencia Rozvody, opravy, rekonštrukcia: -voda, kúrenie, plyn -vodoinštalácia (meď*, PPR*, PVC*, PE**, HT**, ...

Zdeněk Hedbávný vyrába drevostasvby a špecializuje sa na tesárske, pokrývačské a klampiarske práce.

Strechy: - klampiarske, pokrývačské a tesárske práce. Strešná izolácia, zateplenie striech penovým polystyrénom a nadkrokvovou izoláciou. Nátery striech. Montáž strešných okien.

Výroba, práca: -tesárske -pokrývačské -pergoly -záhradné doplnky -dekorácia -zrubové a zrubové stavby.

Ponúkame stavebné a montážne práce. Vykonávame klampiarske, pokrývačské a tesárske práce, rekonštrukcie a opravy striech. Demolácia, demontáže konštrukcií.

Pavol Fialka ponúka tesárske, klampiarske a pokrývačské práce. Postará sa aj o dodávku a montáž strešných okien.

Výroba, predaj, služby: -porez dreva -truhlárske rezivo -stavby strešných konštrukcií, drevostavby, pergoly, záhradné domčeky -ťažba a priblíženie dreva -výkup guľatiny, dreva, lesných pozemkov - výrub lesov -klampiarske a tesárske práce.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - strešných konštrukcií, krovov - altány, pergoly, prístrešky - dvere - palubovky, montáž plávajúcich podláh - montáž strešných okien

práca: - klampiarske - tesárske - pokrývačské - montáž strešných okien - práca s vysokozdvižnou plošinou.

práca: - nové strechy, rekonštrukcia strechy - pokrývači, tesárstvo - klampiari a oprava karosérií

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - výškové práce pomocou horolezeckej techniky.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesárstva, pokrývačstva, podlahárstva, nástrojárstva a zámočníctva, poradí si aj so vzduchotechnikou a izolatérskymi prácami.

Hľadáte stavebnú firmu? Potrebujete rekonštruovať či využiť obkladačské alebo murárske práce? Obráťte sa na nás! Firma sa zaoberá stavebnými prácami - murárske práce, obkladanie, dlažby, montáže sadrokartónov, ale súčasťou dodávok sú aj elektroinštalácie, inštalatérske, kúrenárske, zámočnícke, obkladačské a klampiarske práce podľa potreby ...

Výroba: -truhlárske práce -tesárske práce -kompletné strešné a pôdne systémy -sadrokartóny -pokrývačské a klampiarske práce.

Práca -klampiarske. Maloobchodný, veľkoobchodný predaj, e-shop: -odkvapové žľaby, háky, kolená, vikiere -zaváracie hrnce, paráky, vedrá, kanvy -dymové rúry, kolená, štetky, uhláky -strúhadlá na repu, kapusta -kŕmidlá pre hydinu.

Tesárstvo Malý sa zaoberá podlahárstvom, tesárstvom, pokrývačstvom a stolárstvom. Podlahy zaistia interiérové aj exteriérové, v rámci tesárstva sa postará o strešné trámy, altány a prístrešky av oblasti stolárstva dokáže vyrobiť napríklad záhradný nábytok, postele a stolíky.

Poskytujeme Tesárske, klampiarske a pokrývačské práce v kraji Vysočina (predovšetkým Trebišov a Jihlava). Realizujeme opravy striech i nové strechy.

Tesárske práce - ručne sekané trámy - drevené stropy - zateplenie - sadrokartonárske práce - montáž - pokrývačské práce.

Práca stavebné: -půdní vstavby -rekonstrukce -stavby na kľúč -sádrokartonové konštrukcia -obkladačské práce-obklady -zateplení-budovy, fasády -Minerálne podhľady -přístavby, nadstavby -rekonstrukce-bytové jadrá, kúpeľne -asanační omietky -montáž-lešenia. Práce tesárske a pokrývačské: krovy, strechy, vrátane krytín. Práca ...

Firma Břetislav Kocián - tesár-pamiatkar už od roku 1999 ponúka svoje skúsenosti v odbore tesárske v SR aj v zahraničí so zameraním na opravy a rekonštrukcie dreveníc a zrubových stavieb, historických a pamiatkovo chránených objektov. práca: -tesařské -pokrývačské na rekonštrukciu zrubových stavieb -opravy, rekonštrukcia historickej a ...

Stavebná firma dlhoročnou praxou: - základové dosky - stavba strechy - elektroinštalácia, vodoinštalácia - rekonštrukcia domov a bytov.