Služby: -geodézia -kompletné geodetické práce -práca v katastri nehnuteľností -komplexné služby pre pozemkové úpravy -inžinierska geodézia a špeciálne práce -podpora projekčných a stavebných prác.

Stavebná firma K-Invest plus s.r.o. vykonáva kompletné dodávky stavebných prác vrátane stavieb na kľúč. Sústredíme sa predovšetkým na dodávku rodinných domov či rekonštrukciu a zatepľovanie fasád nielen v Prostějove, ale tiež sa zameriavame na lokality ako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavebné a murárske práce vykonávajú naši vlastní ...

Zaoberáme sa recykláciou odpadov zo stavebných prác a rekonštrukcií a zabezpečujeme aj jeho odvoz alebo prevoz zeminy. Okrem toho prevádzkujeme aj zemné práce a servis nákladných vozidiel.

Spoločnosť Zemné práce MITOP s.r.o. vykonáva zemné práce: • Výkopy základov a základových pásov • Zhotovenie komunikácií a parkovísk • Terénne úpravy a hutnenie • Zemné práce menšieho rozsahu Tiež sa špecializujú na kontajnerovú dopravu - zaistí Vám odvoz: • Stavebná suť, sypké materiály, betón, zeminu • Objemný, biologický alebo zmiešaný ...

Stolárstvo: - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - vybavenie interiérov. Zákazková výroba nábytku. Predaj. - domáce elektrospotrebiče.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - stolárske práce Výroba, predaj - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - nábytok na mieru

Veľkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinštalačné materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika. práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

práca: - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou Insak, technológiou založenou na princípe zatiahnutie vložky z textilného rukávce nasýteného živicou, tzv. inverzným procesom - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou UV lampami - monitorovanie potrubných sietí TV-kamerou - lokálne opravy potrubných sietí kanalizačnými robotmi, krátkymi ...

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.