Stavba studne nie je len o jednoduchom vyhĺbení otvoru do zeme. Je nutné vykonať ďalšie činnosti, medzi ktoré patrí práca hydrogeológa a realizácia projektovej dokumentácie, po ktorých už nasleduje vŕtanie alebo kopanie studne v určitých rozmeroch.

činnosť: - vrtné práce v obore hydrogeológia, sanačné geológie a inžinierskej geológie - vŕtané studne - projektová dokumentácia pre vŕtané a kopané studne - hydrogeologické vyjadrenie pre infiltračná objekty určené na vsakovania zrážkových vôd alebo prečistených splaškových vôd do horninového prostredia.

Čistenie studní a vrtov Plzeň a okolie. Doplnkové práce okolo studne.

Poskytovanie služieb, služby v oblasti: - oprava studne

Služby: - prehliadky vrtov TV kamerou - rotačné čistenie potrubia - hydraulické čistenie potrubia - vťahovanie polyetylénového potrubia - prevystrojovanie vrtov. Rozbory vody. Regenerácia: - vŕtané a kopané studne.

Vyhľadávanie a vŕtanie studní

Práca, výstavba: - zemné, výkopové (strojné, ručné) - terénne úpravy - hrubé stavby - základové dosky - výstavba oplotenia - vŕtané studne.

Firma Miroslav Brzobohatý sa zameriava na všetky vrtné práce. Vykonávame vŕtanie studní, vrty pre tepelné čerpadlá a vrty pre odber podzemnej vody. Zaistíme hydrogeologické projekty a posudky potrebné pre stavebné a vodoprávne riadenie či dodávku a montáž čerpadiel a vodární. Vyhľadávame vodné zdroje a zaisťujeme zemné a stavebné práce súvisiace ...

Geologické práce: - vŕtané studne - vrty pre tepelné čerpadlá - geologické prieskumy. Pobočka: -Pod Školou 124 Bučovice - Černčín

Studnárske práce kopané vzduchovým kompresorom. Prehlbovanie, pokladanie skruží, rekonštrukcia, škárovanie starších i nových studní. Výmeny starých skruží, segmentov za nové, výmeny záhlaví a poklopov. Výkopy sond. Čistenie, dezinfekcia a filtrácia dna, zatesnenie prítoku povrchovej vody. Zistenie nálezu prameňa a hĺbky vody v ...

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Dodávka, montáž: - vŕtané studne - piloty a mikropilóty - priemyselné izolácie - zateplenie budov - pokrývačské práce

Studniar, studnárske práce: -studne kopané, vŕtané, razené -čistenie, hĺbenie, regenerácia studní. Montáž, dodávka, revízia: -čerpadlá ponorné aj kalové -domáce vodárne -rozvody vodoinštalácií v RD -rozvody el. inštaláciou v RD -rekonštrukcia bytových jadier.

Streľmajstrovské a studnárske práce: -hĺbenie studní -trhacia práca malého a veľkého rozsahu -činnosť vykonávaná baníckym spôsobom -banícka činnosť -čistenie a oprava studní

Práca: - vŕtanie studní - vŕtané studne - hĺbenie studní - čistenie studní. Študnárstvo. Prieskumné vrty na vodu. Hľadanie vody (vrátane vrtov). Tepelné čerpadlá.

Činnosť: - studnárske práce - kopanie, čistenie, prehlbovanie

Studnárske práce - vŕtanie studní - čistenie a sanitácia studne.

Špecialista na komplexnú realizáciu studne vŕtanej a futbalovej a jej údržbu: umiestnenie a návrh studne, povolenie studne, čistenie a regenerácia studní, opravy studní, odber a rozbor vody, úprava a filtrácia vody, čerpadlá. Pôsobíme po celej Morave a Sliezsku.

Činnosť: - vŕtanie studní - montáž čerpadla - čistenie a dezinfekcia vrtov, kopaných studní

Remeslo, práca, servis, projekcia, poradenská činnosť: - vyhľadávanie vodných zdrojov - budovanie nových studní, prehlbovanie existujúcich studní - oprava a regenerácia starých studní - čistenie a dezinfekcia kopaných studní - ochrana vodných zdrojov, úprava vôd a vodojemov - laboratórne rozbory priamo pri vodnom zdroji. Montáž, ...

VÝROBA A PREDAJ BETÓNOVÝCH VÝROBKOV (betónové výrobky, piesok, kameň) VŔTANÉ STUDNE, POSUDKY A PROJEKTY ŠTUDNÉ ČISTENIE STUDNÉ

Služby: -čistenie a renovácia studní a vrtov -po celom území SR -s garanciou kvalitnej odbornej práce -poradenský servis -individuálny prístup.

Vykonávame strojové kopanie a čistenie studní: - zapojenie domácich čerpadiel a ponorných čerpadiel -zemné a výkopvé práce -zapojenie vodovodných rozvodov.