Umelecké zámočníctvo, kováčstvo, reštaurovanie, pasiarstvo, pozlacovanie, odlievanie a iné umelecko-remeselnícke práce sú dôkazom toho, že sa dá skĺbiť remeslo s estetiku. Nechajte si vyrobiť ozdobné kľučky, zámky alebo napríklad kovové výrobky umelcami.

Umelecké a remeselné spracovanie kovov: - umeleckoremeselné výroba - reštaurovanie historických predmetov z kovov - zákazková výroba - pokovovanie drahými aj základnými kovmi - galvanoplastická výroba z drahých i základných kovov.

Zlatníctvo Výroba šperkov - na výrobu používame zlato bielej, žltej a ružovej rýdzosti 14ct a 18ct., Platinu a striebro.

Sochár a maliar. tvorba: - sochárske práce v dreve, kameni i betónu - maľba - slnečné hodiny - detské ihriská.

predaj - umeleckopriemyselnej sklo Výroba - maľované, brúsené, ryté a hutne spracované sklo podľa návrhov výtvarníkov

Maľovanie podľa čísel: - XXL obrazmi, podľa fotografie - zvieratá, pre deti - kvety, rastliny, ročné obdobia - zátišie, ľudia, hudba a tanec - sety, romantika pod.

Sochár, rezbár: - drevené sochy - včelie úle, vyhubili.

činnosť: - zákazková výroba nožov - brúsenie - výroba vyžínacej Košický.

E-shop: - investičné zlato - zlaté zliatky, mince - strieborné zliatky, mince - zlaté mince ČNB

práca: -kovářství umelecké. Galéria 12 a ateliér: gaštanová 12 675 71 Náměšť nad Oslavou www.galerie12.cz

Umeleckoremeselné maliarstva, nástenné maľby, dekoratívne maľby, obrazy, stavebno-dekoratívne realizácia interiéru. Ponúkame: - nástenné a dekoratívne maľby - obrazy - stavebná architektúra - návrhy dizajnu - historické galerijnej repliky.

Výroba a predaj zlatých a strieborných šperkov. Povrchová úprava šperkov.

Vitrážové manufaktúra, výroba: - vitráže Tiffany technika - šperky - obrázky - mozaiky - lampy

Pre profesionálne výtvarníkmi ponúkame organizáciu autorských výstav v komornom rozsahu. Ďalej ponúkame: - keramiku - obrazmi a grafiku - odhady umeleckých diel, opravy aj reštaurovanie - predaj diel

Maľovanie obrazov, umelecké maľby interiérov, maľovanú reklamu. Predaj obrazov: olejomaľba pastel akvarel kresba

-Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Velkoobchod a maloobchod hostinská činnosť

Našou činnosťou je gravírovanie kovov a značenie laserom. Gravírovanie, rytie, značenie laserom: Materiály, ktoré vieme gravírovať - kovy, plasty, mosadz, dural, nerez, PVC, ABS, akrylát, drevo.  - gravírovanie pre strojárstvo a elektro výrobu  - informačné a orientačné štítky  - reklamné predmety  - prístrojové a strojné štítky  - ...

Kamenosochařství: - pomníky vrátane základov a usadenie - rekonštrukcia starých pomníkov - zakrývanie hrobov žulovými zákryty - obnova starých a přisekání nových nápisov - brúsenie teraccových obrubníkov -obklady - parapety - vázy, svetlá - urny vrátane nápisu - žulové dosky na kuchynské linky, schody, obklady, dlažby - ...

služby: - ručná práca - háčkovanie - vyšívanie - škrabanie kraslíc

Zaoberáme sa zámočnícku výrobou a umeleckých remesiel prácami s kovom. Vyrobíme všetko z kovu na mieru a privezieme priamo k Vám. sídlo: Lidická 384/11 Mikulov 692 01.

ateliér - airbrush - obrazy olejomaľba - bodypainting.

Heraltická kanceláriu Patriot - návrhy znakov a vlajok pre obce, inštitúcie a súkromné osoby.