Cukrárne a kaviarne sú ideálne miesto pre milovníkov kávy a zákuskov. Vychutnajte si caffe latte, expresso či cappucino z tých najkvalitnejších kávových zŕn a k nim si doprajte výborné zákusky, torty, bezlepkové pochúťky, chlebíčky a zmrzlinové poháre.

Výroba lahôdkárskych produktov: - chlebíčky, bagety, šaláty a dezerty vlastnej výroby. Zaistenie rozvozu chlebíčkov a dezertov a cateringu pre Vaše akcie s účasťou do 700 osôb. Rozvoz v rámci Ostravy pri objednávke nad 500Kč ZADARMO Kaviareň MALEDA bar Prevádzka kaviarne s ponukou kávy, dezertov a chlebíčkov vlastnej výroby, ľadových ...

Svetovo unikátna stavba PEKLA, ktorá predstavuje zábavu nielen pre rodiny s deťmi. Stavebné komplex v tvare prevrátenej lodi vybudovaný v podzemí, ktorý zahŕňa: - podzemné labyrint - reštauráciu - Luciferovo doupě - predajňu suvenírov - herňu - vinári Poskytujeme tiež ubytovanie, a to v: - v apartmánoch - chalúpke pod peklom - ...

Cukráreň: - koláčiky z kysnutého alebo lístkového cesta - torty ku všetkým príležitostiam - zákusky - výrobky studenej kuchyne, chlebíčky a obložené misy.

Sladký Méďa, s.r.o. v Košiciach je cukráreň s detským ihriskom a detským kútikom. Vyrábame jedinečné zákusky. V našej curkárně ktorá sa zameriavame na organizovanie rodinných a detských osláv v príjemnom a útulnom prostredí. Na zákazku vyrábame svadobné, detské, ovocné a čokoládové torty.

Elektroinštalačné a montážne práce Cukráreň

Krčmička Malajko a Chaty na ubytovanie na celoročné a rekreačné ubytovanie v podhorí Jeseníkov, blízko Karlovy Studánky a Vrbna pod Pradědem.

Zastrešený rodinný zábavný park TOBOGA GALAXIE: -detské atrakcie: -multifunkční preliezačka 300-400 detí -horolezecká stena -skákací hrad -raketoplán. Pohostinstvo: -kavárna, občerstvenie.

Penzión: - kapacita 10 lôžok - 1-3 lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením - na izbe mini bar, trezor, LCD televízor a fén - WIFI pripojenie. kaviareň: - kapacita 15 - 20 miest - letná záhradka

Nefajčiarska kaviareň: - kvalitná káva - tradičné zákusky, cukrovinky. Na predaj darčekový tovar. Často tu máme hudobné akcie. Nie je tu detský kútik ani WiFi pripojenie.

Rodinná pražiareň s predajňou, ktorá pod značkou White Bean Coffee pražia výberovej kávy.