Využite zamestnanecké benefity vo forme poukazu na rekreáciu, dovolenku a wellness alebo stravné lístky. Darčekové poukazy sú skvelý spôsob, ako odmeniť a motivovať vašich zamestnancov - doprajte im zážitkové poukazy, či poukážku na nákup oblečenia.

Vývoj, distribúcia, implementácia: - vernostné systémy, karty - predplatené kary.

Služby: - sprostredkováva zamestnávateľom poskytovanie flexibilných voliteľných benefitov pre zamestnancov - poskytovateľ komplexnej správy systému nepeňažného odmeňovania a motivácie zamestnancov. - systém je vhodný pre akúkoľvek spoločnosť a nemá väzbu na počet zamestnancov - poskytovanie kompletného servisu zamestnávateľom v oblasti ...

Zaoberáme sa tými najzaujímavejšími zľavami.

Vytvárame atraktívne benefitné programy. Špecializujeme sa na ľudské zdroje a personálne poradenstvo, ale ponúkame aj inovatívne riešenia v oblasti marketingu a strategického rozvoja firiem.

Refundo.sk je cashback portál, kde každý registrovaný a prihlásený užívateľ získa z každého svojho nákupu na internete časť peňazí späť.

Vitajte v našom internetovom obchodnom dome, kde nájdete ponuky niekoľkých stoviek našich partnerov vrátane ich zliav a akcií. Môžete si tu vyberať ponuky mnohých miliónov rôznych položiek tovaru a služieb. Zadarmo tu taktiež zverejňujeme desiatky zľavových kupónov.

Distribúcia, predaj, gastronomické služby: -jedálenské stravné lístky, poukážky -darčekové kupóny (šeky). Ďalšie pobočky: -Pardubice, 17.novembra 237 -Náchod, Weyer 3.

Internetový predaj: - značkových parfémov pre mužov a ženy, - server hromadného nakupovania, - práčky a biely tovar

Predaj, organizácia: - športové aj kulinárske zážitky ako darček

Kozmetické služby, štúdio. -Ultrazvukové ošetrenie – Skin Scrubber -IPL – fotoomladenie, odstránenie pigmentových škvŕn, trvalá depilácia chĺpkov -Depilácia -Farbenie rias a obočie -Akcia s MicroCamerou -Predaj kozmetických produktov -Darčekové poukazy

Služby - sprostredkovanie darčekov, benefitov pre zamestnancov

Poskytujeme systémy predplatených kariet, darčekových kariet, vernostné systémy a co-brandované platobné karty pre obchodné siete.