Potrebujete zabezpečiť maximálne bezpečie Vás či Vášho majetku? Bezpečnostné agentúry ponúkajú ochranu objektov, majetku a osôb, detektívne služby, špionážnu techniku, školenia SBS, prevoz cenín a hotovosti, požiarnu ochranu a pult centrálnej ochrany PCO.

Spoločnosť Mohlis Brno - je rýdzo českou spoločnosťou, ktorá sa na slovenskom trhu pohybuje už od roku 1993 a poskytuje už 25 rokov profesionálne služby v oblasti ochrany Vášho majetku. V kompletnom sortimente služieb nájdete bezpečnostnú agentúru, online ostrahu, zabezpečenie objektov alebo upratovacie služby a facility. Spoločnosť má svoje ...

Bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku - budovy, firmy - doprovd a ochrana súkromných osôb. Upratovacie služby: - jednorazové a pravidelné upratovanie nebytových priestorov - upratovanie bytových priestorov - údržba vonkajších plôch. Administratívny, bezpečnostný, informačný a technický servis.

Bezpečnostná služba, agentúra. Služby: - Ostraha majetku, osôb SR - ostraha objektov, masové kultúrne akcie - upratovacia služba - montáž - zabezepčovací systémy.

LIVESEC s.r.o. sa zameriava na poskytovanie bezpečnostných služieb po celej Českej republike.

BIA s.r.o. sa zameriava na správu a vymáhanie pohľadávok a na detektívne práce a osobnú ochranu.

Bezpečnostno informačná a detektívna agentúra FALANX PATRON spol. s r.o. K profesionálnemu výkonu nami ponúkaných služieb využívame dostatočný počet zamestnancov v pracovnoprávnom vzťahu, v rámci zaistenia bezpečnostných a strážnych služieb sa jedná o zamestnancov s garantovanou odbornou spôsobilosťou a akreditácií pre výkon bezpečnostno ...

Bezpečnostná agentúra Bohemia Star Security ponúka profesionálne služby v oblasti stráženia osôb, domov, priemyselných hál a ďalších objektov. Zaistíme komplexné usporiadateľské služby pre všetky typy spoločenských akcií ako sú koncerty, kongresy, festivaly či športové stretnutia. Základom našich služieb je starostlivosť a svedomitosť, ...

Súkromná bezpečnostná agentúra: -ostraha objektov a podnikov -ochrana osôb -pult centralizovanej ochrany -preprava finančných hotovostí a cenín -poriadková, patrolovacia služba -poradenská služba -zabezpečovacie systémy. Upratovacie služby.

Služby: -bezpečnostná agentúra -súkromný detektív -ochrana osôb a majetku -prevoz cenín -likvidácia firiem, odkup pohľadávok.

Bezpečnostná agentúra. Aktívne a pasívne ochrany a ostrahy majetku.

Činnosť: - vymáhanie, správa, odkup pohľadávok - detektívne služby - stráženie osôb, majetku - upratovacie služby - energetické poradenstvo - realitná činnosť.

Bezpečnostná agentúra - stráženie majetku a osôb - fyzická ostraha objektov, plôch, strojov, centier - služby na vrátnici, pochôdzky - vymáhanie pohľadávok - detektívne služby - prevoz cenností - pult centrálnej ochrany - elektronická ochrana objektov.

REVITAL GARANT, s.r.o. sa zameriava na ostrahu majetku, bezpečnostné a detektívne služby.

B.A. SECURITY SERVICE s.r.o. vykonáva fyzickú ostrahu a špecializuje sa na kamerový dohľad a dodávku, montáž a servis kamerových systémov.

Bezpečnostné služby: fyzická ostraha objektov a majetku fyzická ochrana osôb, doprovody poriadková služba pri organizovaní podujatí v obci. Detektívne služby :( služby súkromných detektívov): previerka osôb-zhromažďovanie informácií pátracej a vyhľadávacie služby pre firmy, úrady, fyzické osoby.

I.T.S. Security, s.r.o. sa zameriava na protipožiarnu ochranu, zabezpečovacie systémy, na priemyselné kamery a ďalšie bezpečnostné služby.

Spoločnosť Civilné Bezpečnostné Služba-CBS s.r.o. je bezpečnostnou službou postavenú na profesionálnej báze. Vo svojej činnosti vychádzame zo skúseností a opierame sa o dlhoročnú prax ZSD INTERNATIONAL v Mníchove. Medzi naše služby patrí stráženia a zaisťovanie masových zhromaždení, transporty peňazí a cenných predmetov rovnako ako doprovod ...

Kompletné služby vr. poradenstvo: -čistiace a upratovacie vr. dodávky hygienických materiálov a zásobníkov -denné udržiavacie a špeciálne upratovanie -umývanie okien -poskytovanie náhradného plnenia Čistenie: -koberce -parkety -interiéry automobilov, vozidiel -všetkých druhov tvrdých podláh. Výškové práce: -umývanie okien a ...

Služby: - strážna a bezpečnostná agentúra - fyzická ochrana osôb - recepčné služby - detektívne služby - montáž zabezpečovacej techniky

NAXX GUARD a.s. sa zameriava na fyzickú a mobilnú ochranu, skúšky profesijnej certifikácie a na usporiadateľskú činnosť.

bezpečnostná služba Upratovacia služba.

Detektívna kancelária: - detektívne služby - odpočúvanie, sledovanie osôb.

NOcrime s.r.o. sa zameriava na správu a inkaso pohľadávok, účtovníctvo, fyzickú ostrahu a bezpečnostné systémy a na detektívne a právne služby.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - detektívne služby - prenájom mobilného oplotenia, zábran, toaliet, spŕch - usporiadateľský servis - upratovacie služby. Internetový obchod, e-shop: - upratovacia technika - čistiace prostriedky - obalový materiál.