Ekologické projekty zahŕňajú všetky projekty, ktoré sú šetrné k prírode. Ide teda o revitalizácie parkov, lesoparkov, odstránenie ekologickej záťaže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a veľa ďalších projektov.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - slnečné kolektory - tepelné čerpadlá - elektrokotla - komponenty pre podlahové vykurovanie

Úprava pitnej a úžitkovej vody: -dezinfekce vody UV žiarením -změkčování vody -filtrace vody -odstraňování železa a mangánu z vody -úprava vody v bazénoch. -poradenstvo v oblasti úpravy vody.

Technické informácie a projekty: fotovoltaická elektráreň služby: -tvorba vykonávacie projektovej dokumentácie na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislosť ponuka: -Komplexné riešenie sebestačnosti v dodávke elektrickej energie služby: Návrh a realizácia: -hybridních fotovoltaických systémov, akumulácia ...

predaj: - tepelné čerpadlá - solárne panely - sanitárna technika.

Energetický špecialista. Hlavným predmetom činnosti je energetická náročnosť a kvalita budov vo všetkých fázach životného cyklu, do ktorého ďalej patria: Návrh a optimalizácia energetických systémov budovy; Energetický audit; Energetický posudok; Energetická štúdia; Stavebnotechnický prieskum nehnuteľnosti; Spracovanie podkladov pre dotačné ...

Účelovo založená spoločnosť na prípravu a realizáciu investičného zámeru na výstavbu nového papierenského závodu vyrábajúceho na báze 100 % recyklácie zberového papiera materiály na výrobu vlnitej lepenky. Súčasťou investície je vlastné vodné hospodárstvo a energetický kogeneračný zdroj na biomasu. Celková investícia v hodnote cca 6, 7 mld Sk pri ...

Firma zaisťuje administratívu dotácií na zelenú infraštruktúru a vrátane komplexnej projekčnej činnosti. Stavebníkom poskytujeme odbornú digitálnu a technologickú podporu. Prevádzkujeme moderné nahrávacie štúdio pre virtuálne vzdelávanie a online streaming webminárov.

M-SOLAR.TOP, s.r.o. vykonáva inštalácia: - solárnych systémov, rozvodov vody a sanity, vykurovacích systémov, podlahového vykurovania, tepelných čerpadiel, krbových kachlí, kotlov na peletky. Predaj: - slnečných kolektorov a solárnych panelov a komponentov.

Polygrafická firma APPK, s.r.o. zaisťuje sieťotlač a tlač grafických efektov, potlač glitterov, reliéfne tlače, tlač ochrannou farbou (viditeľné pod UV svetlom), tlač luminiscenčnou farbou, tlač termofarbou, tlač metalickými farbami. APPK práce pre ekológiu. Inžinierska a projekčná činnosť, technické práce.

Fotovoltaické elektrárne Hybridné meniče napätia Solárne elektrárne Fotovoltaické panely Hybridné fotovoltaické elektrárne Ostrovné systémy Solárne záložné zdroje Solárne FV systémy s akumuláciou

Služby - poradenstvo v oblasti odpadových vôd.

Poradenská spoločnosť - služby v oblasti obalového a odpadového hospodárstva - poradenstvo v súvislosti s nakladaním s odpadmi as obalmi.

činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO - počítačové služby (správa počítačových sietí, údržba a servis pracovných staníc a serverov, odstránenie vírusov .... atď.) - podniková ekológia

Konzultácie, poradenstvo, projekčná činnosť (štúdia, zadanie, realizačné projekty): -ochrana životného prostredia -odpady (využitie, likvidácia) -rekultivácia starých záťaží.

poradenská činnosť - skladovanie a spracovanie odpadov Projekčná činnosť Projekčná a poradenská činnosť - pekárstva

Výroba, predaj: -Zariadenia na spracovanie energetických odpadov a druhotných surovín do formy ekologicky nezávadných materiálov.

Veľkoobchod svetelnej techniky. Všetka činnosť súvisiaca s vedením účtovníctva. Poskytovanie konzultačnej činnosti v oblasti legislatívy životného prostredia.

Stavebná činnosť, dodávka, predaj: -čistírny odpadových vôd 2-2000 EO -anaerobní čistiarne vôd -lapače tuku a olejov -odlučovače ropných látok -čerpací stanice odpadových vôd -nádrže, vodomerné šachty -segmentové krytie nádrží -bazén (homogénna polypropylén) -bazénová chémia -chemie -biopreparáty.

Axiom Power s.r.o. je dodávateľ moderných technológií na výrobu elektriny z obnoviteľných zdrojov. Pre našich zákazníkov zaisťujeme dotácie z rôznych dotačných titulov. Vykonávame inštalácie solárnych panelov na rodinných domoch aj firemných objektoch vr. batériových úložísk. Každú zákazku riešime individuálne. Môžeme vybaviť dotáciu pre ...

Úprava vody pre: -vykurovanie, chladenie -priemyselné technológie -gastronómiu a domácnosť Vodné filtre, filtrácia vody.

Holistic Solutions s.r.o. sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti trvalo udržateľného rozvoja, poľnohospodárstva a ochrany životného prostredia.

Katalytické systémy, tehnológia na ochranu ovzdušia. Meranie - emisie, imisie. Rozbory: - zeminy, voda, odpad.