Zberne druhotných surovín vykupujú od firiem aj jednotlivcov oceľ, nerez, káble, elektromotory, farebné kovy, meď, bronz, hliník a železo. Výkupné ceny sú individuálne a líši sa u jednotlivých zberní. Platby za výkup sú účtované za kilogram.

Výkup a spracovanie kovového odpadu.

Naša spoločnosť sa zaoberá výkupom papiera, ktorý následne triedime a spracovávame, fólií, železa a farebných kovov. Ponúkame: -výkup druhotných surovín -výkup papiera a igelitu -výkup a spracovávanie kovového odpadu -železný šrot -farebné kovy -železo -meď -mosaz -Nerez -hliník ai.

Výkup kovov a železa. Spracovanie odpadov. Demontáže a likvidácia.

Prevádzkovanie: - skládka Životice - ukladanie komunálnych odpadov - zariadenia na úpravu BRO (biologicky rozložiteľných odpadov) - kompostáreň - zber, likvidácia a spracovanie BRO - výroba elektrickej energie a tepla - sušenie a predaj stolárskeho reziva (buk, dub).

Spoločnosť REC Group s.r.o. (Čiže Recyklačný Ekologické Centrum so sídlom Staré Mesto u Uherského Hradiště v Zlínskom kraji. Skupinu REC Group s.r.o. teraz tvorí tieto spoločností (KOVOSTEEL Recycling, sro, STEELMET, sro, RPG Recycling, sro, Gelpi sro, assco, sro, A-ORTO sro, DZO sro a KOVOZOO Staré Mesto), ktoré spoločne zaisťujú komplexné ...

Služby: -sprostredkovanie výkupu a predaja nepohyblivých a nadbytočných (nadmerných, nadnormatívnych) zásob v oblasti kartonážnych materiálov -zameranie na poskytovanie služieb (riešenie nepohyblivých zásob) pre firmy - Vlastná výroba: -preložky, preklady do kartónov, krabíc - výroba kartónov -výrobný materiál predovšetkým lepenka, ...

Spoločnosť Jaroslav Král sa zaoberá výkupom kovového šrotu a odpadu, papiera, železného šrotu, farebných kovov, káblov, akumulátorov. Možnosť zvozu šrotu kontajnerom do 5t. Výkup: - kovový šrot a odpad - papier - železný šrot - farebné kovy - káble - akumulátory. Nájdete nás na adrese Kratochvílova 281, Roudnice nad Labem.

Zaoberáme sa výkupom a spracovaním farebných kovov, kovového odpadu, elektrokabelů a elektromotorov. Vykúpené suroviny vážime v prevádzkarni Hostomice digitálnej mostné nájazdovou váhou s dĺžkou 8 m a váživosti 30 t, vážime aj menšie digitálnou váhou váživosti do 1 500 kg. Ďalej vykupujeme autobatérie a papier. Naše služby: - výkup a ...

Výkup: -železo -farebné kovy. Triedenie, spracovanie: -kovový odpad. Demolácia oceľových konštrukcií a zariadení. Vlastný kontajnerový servis. Dodávky oceľové vsádzky pre hute a zlievárne.

Výkup, spracovanie: - oceľové odpady - odpady farebných kovov - papier. Ekologická likvidácia autovrakov.

Pobočka. Zberné suroviny. Výkup, spracovanie odpadu: - farebné kovy - oceľový odpad - papier.

Pobočka. Zberné suroviny. Výkup, spracovanie odpadu: - farebné kovy - oceľový odpad - papier.