Fotoateliéry ponúkajú jedinečné prostredie pre portrétové fotenie, či pre fotenie žien a mužov, párov, detí a odvážnejších snímok. Originálne kostýmy, decentné líčenie, príjemné zázemie a hlavne skúsený fotograf sľubujú vo výsledku úžasné fotografie.

Služby: - fotograf - reportážne fotografie - svadobné foto - fotografovanie detí.

Spoločnosť Květiny Hrádek sa zaoberá predajom kvetov a darčekového tovaru. Ponúkame aj aranžérske služby, fotoslužby a výrobu pečiatok. Služby: - predaj kvetov - predaj darčekového tovaru - aranžérske služby - fotoslužby - výroba pečiatok. Predajňu nájdete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárskej dráhe.

Fotograf, fotografické práce - svadobné foto.

Profesionálny fotograf. Služby, fotenie: - svadobný fotograf predovšetkým v okolí Vysočiny a Brna - plesy - portréty, portrétne fotografie - fotografie z umeleckých vystúpení - promo fotky a portréty umelcov - grafické návrhy na tlač aj pre obrazovku.

Fotografické práce. Portrétne, svadobné a módne fotenie pod vodou. Svadobné a portrétne fotografie

- Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Ubytovacie služby - Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - Projektovanie pozemkových úprav - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby - ...

Fotografovanie Predaj - fotoprístroje.

Spoločnosť Legraf s.r.o. poskytuje digitálnu tlač, veľkoformátovú tlač až do A0++, fotoobrazy a grafické práce.

služby: - fotografka - fotografie, fotografické - fotografie portrétne, interiér, exteriér - umelecký portrét, umelecký akt, podkolení - detské séria - fotografujem v malom ateliéri, alebo deti doma v známom prostredí, podľa veku a potrieb) - fotografické reportáže, kultúrne a spoločenské podujatia, rodinné oslavy, športové ...

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Fotografické služby