Hľadáte lekáreň, pneuservis alebo výrobcu medu? Informačné služby uľahčia vašu cestu za konkrétnou firmou, pretože zhromažďujú informácie o všetkých dostupných firmách. Call centrá naopak fungujú ako priama podpora pri hľadaní určitej služby či produktu.

Spoločnosť a internetový portál zameraný na ženy - testujeme, blogujeme, zdieľame recenzie - cestovanie, domácnosť, koníčky, módu a štýl, vzťahy a partnerstvo.

Služby - informačný portál - informácie zo sveta bezpečnosti, ochrany, ochrany, zabezpečenia a starostlivosti o majetok a bezpečnosť.

Webový portál zameraný na spotrebiče - informácie o e-shopoch, servisoch elektrospotrebičov.

Informačné centrum Jesenicka. Predaj: - suveníry, upomienkové predmety - mapy, atlasy, pohľadnice. Požičovňa: - palice Nordic Walking.

HKVS - kultúrne, vzdelávacie, informačné centrum. Prenajmeme, prenájom: - pódia, montované pódium pre koncerty, festivaly, galapredstavenia, výstavy, aukcie, módne prehliadky - tribúnu, montovaná tribúna model CETA H 20 pre koncerty, festivaly, galapredstavenia, športové a spoločenské akcie. - sály Umelecká agentúra - programy - ...

Turistické informačné centrum, služby: -všetky turistické informácie -pomoc pri výbere vhodného ubytovania a stravovanie -informácie o kultúrnom, spoločenskom a športovom dianí -predpredaj vstupeniek -predaj-informačné a turistické letáky. Ďalšie služby: -internet, -fax, -kopírovanie, tlač.

Služby: - aktívny a pasívny telemarketing

Informačný portál pre turistov mieriacich do slovenských Tatier.

Mestské informačné centrum. Ponúkame informácie: -o meste Kúpele Bohdaneč a jeho okolie -dopravných spojoch a odchodoch MHD Pardubice -kultúrnych a športových akciách v meste a okolí -miestnych firmách -stravovacích a ubytovacích kapacitách v meste -možnostiach športového a relaxačného vyžitia, vychádzkach a ...

Predaj databáz: -firmy a živnostníci -osoby vr.telefónnych čísel -odborové databázy firiem -databáza budov -databáza vlastníkov poľnohospodárskej pôdy.

Činnosť: - telefónny informačný servis

Spoločnosť zastrešuje niekoľko internetových projektov.

Superkauf sa zaoberá porovnávaním cien u internetových firiem u rôznych druhov tovaru.

Callasistent.cz je portál špecializovaný na dojednávanie obchodných schôdzok pre živnostníkov a podnikateľov. Prevádzkareň - adresa: Na Stránke 25, 370 05, České Budějovice

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT riešení call centier.

Portál podnikov, reštaurácií, barov, krčiem, sklepov a ubytovania v celej SR.

Služby: Záruka kvalít -Elektronická kniha prianí a sťažností ponúka možnosť vyjadriť sa ku kvalite poskytovaných služieb. Kniha je prehľadne zoradená podľa jednotlivých kategórií: -čerpacia stanica s aktuálnymi cenami PHM -reštaurácia -bary -hotely -penzióny -obchody -cestovné kancelárie -hobby -realitné kancelárie -stavebníctvo a ...

Činnosť: - prevádzka nákupného portálu a porovnávače cien Heureka.sk

Činnosť: - prevádzka internetových médií v Českej a Slovenskej republike.

Poskytuje kultúrne služby pre občanov mesta a regiónu: - organizuje a sprostredkuje umelecké produkcie (divadlá, koncerty, besedy, prednášky, ...) - prenájom sál - organizovanie kurzov - predpredaj vstupeniek - organizovanie výstav - prevádzkovanie TIC Litovel

Česká tlačová kancelária (ČTK) je národná tlačová a informačná agentúra, ktorej poslaním je poskytovať objektívne a všestranné informácie pre slobodné vytváranie názorov.

Cashback portál s ponukou viac ako 500 e-shopov a služieb, 200 aktívnych zľavových kupónov či akčných ponúk a +300 000 produktov partnerských e-shopov.

Pôsobíme v oblasti telemarketingu a zákazníckych liniek.