Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Služby: - outsourcing administratívnych a podporných činností

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sietí rôznych platforiem a operačných systémov - kurzy, školenia programvania, MICROSOFT a ďalšie.

Vývoj, návrhy riešení, realizácia: -obchodný softvér DATEC s dodaním kompletného vybavenia pre automatizáciu predaja tovaru - externá správa informačných technológií. Predaj, servis: -kopírovacie stroje, duplikátory, tlačiarne a faxy. Outsourcing.

Založíme pre vás novú spoločnosť aj virtuálne sídlo. Seriózne, rýchlo a za férovú cenu. Všetko vybavíte online, administratívu a návštevu úradov môžete nechať na nás. Spokojní klienti nám na Facebooku, Googlu a Zoznamu vystavili cez 680 výborných referencií.

Služby pre zdravotnícke zariadenia: Administratívny servis pre zdravotníkov Prevody lekárskych praxí na SRO - všetko od prípravy prevádzkových poriadkov, všetok styk s úradmi až po prevod zmluvných vzťahov so ZP Predaje a oceňovanie lekárskych praxí Bezpečnosť práce a PO pre ambulancie - kompletná povinná dokumentácia, hodnotenie rizík, ...

Automatizácia regesných testov aplikácií. Vývoj nástroja GUI MASTER a QAceGen

Spoločnosť Exinco s.r.o. sa zameriava na vývoj v oblasti strojárskych technológií, predikciu, uplatnenie v praxi a na výskum a vývoj HI-TECH.

PatentOn Group s.r.o.poskytujú obchodnú, inžiniersku a sprostredkovateľskú činnosť, poradenstvo v oblasti ochrane duševného zdravia. Vykonáva v tejto oblasti semináre a školenia, zaoberá sa ochrannými známkami a písanie rešerší.

Reklamná agentúra. služby: -v oblasti reklamy, marketingu: -prostorová 3D reklamy z polystyrénu -polepy do exteriéru a interiéru -graficky návrhy - loga, tlačoviny, katalógy .... Rezanie polystyrénu.

Činnosť: - vývoj, implementácia a podpora vlastného informačného systému FIS - outsourcing

Poskytnutie sídla firmy v Prahe, virtuálne kancelárie, predaj a založenie spoločnosti ponúka svojim klientom spoločnosť Central Office, s.r.o. Poskytneme Vám obchodnú adresu alebo sídlo firmy pre Vašu spoločnosť. Budeme za Vás prijímať poštu alebo Vám zaistíme kancelárske služby. Na našom sídle funguje sekretariát, ktorý zabezpečuje správu a ...

Tvorba firemných webových stránok a aplikácií, špecialista na redakčný a publikačný systém Wordpress, outsourcing, internetový marketing, vývoj softvéru na zákazku

Služby BOZP Vykonávame outsourcing vrátane kompletného zaistenia služieb v oblasti BOZP, ako aj napr. jednorazové odborné školenia.

Spoločnosť PROFIREMNÝ SERVIS s.r.o. sa zameriava na odkup a likvidáciu firiem, odkup a správu pohľadávok a bezpečnostné práce.

Správa počítačových sietí, serverov. IP telefónie. Outsourcing.

Služby - dotačné poradenstvo - financovanie projektov - realizácia výberového konania - stavebný dozor a koordinátor BOZP.

Vybavenie dotácie Zelená úsporám. Rýchle dotácie na zateplenie.

Spoločnosť je zameraná na riešenie špeciálnych projektov v oblasti riadenia ľudských zdrojov. HR OUTSOURCING (OUTSOURCING PERSONÁLNYCH ČINNOSTÍ) - servis v akejkoľvek oblasti riadenia ľudských zdrojov - vhodný najmä pre spoločnosti, pre ktoré je stavba vlastného personálneho oddelenia finančne a časovo náročná a u spoločností, ktoré práve ...

Pracovné poradenstvo. Outsourcing. Outplacement. Headhunting.

Služby - servis, analýzy tlačového výkonu - návrhy tlačového prostredia - predaj IT techniky - dodávky spotrebného materiálu - outsourcing.

Medzinárodné organizácie zabezpečujúce zahraničné štúdium a stáže vrátane financovania. Realizácia projektov humanitárneho, vzdelávacieho alebo kultúrneho zamerania a výmenných pobytov. Poskytoval medzinárodných štipendií.

Poskytujeme: - konzultačné služby - systémová integrácia

Konzultačná spoločnosť zameraná na poskytovanie informácií o dovoze a vývoze z Číny.