Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Kompletné služby v oblasti IT, najmä správa počítačových sietí. IT služby: - ICT služby - IT Outsourcing - návrh a realizácia IT infraštruktúry - realizácia počítačových učební pre školy - helpdesk - bezpečnosť sietí a zabezpečenie - návrhy a inštalácia štruktúrovanej kabeláže - kamerové systémy - webové stránky a firemné systémy na ...

Ponúkame klientom široké spektrum služieb v oblasti účtovnej, daňovej, mzdovej a personálnej agendy. Spracujeme za Vás všetko, počnúc priznaním dane cez mzdy až po účtovnú uzávierku. Upozorníme na rizikové položky, skonzultujeme možné riešenia, navrhneme daňovú optimalizáciu. Sme schopní vo veľmi krátkom čase založiť alebo prevziať účtovníctvo od ...

Chcete sa naučiť zdravo žiť? Každý deň nové fitness recepty. S nami nebudete potrebovať žiadny drahý jedálniček na chudnutie! Točíme videa ktoré sa týkajú zdravých receptov a motivujeme ľudí k zmene.

Poradenstvo, písanie odborných textov, lektorská činnosť a organizácie jednorazových školení aj vzdelávacích programov v oblasti polygrafie. Finančné poradenstvo.

Služby: - podpora, plánovanie, projektovanie, organizovanie, kontrolovanie a vedenie podnikateľských činností v odboroch stavebníctva a verejných zákaziek

Centrum pre hospodársku spoluprácu s Čínou. Komplexné a špecializované služby, ktoré výrazne uľahčia obchodnú spoluprácu s Čínou. Pomáhame využiť ekonomickú príležitosť čínskeho trhu a súčasne minimalizujeme všetky typy s tým spojených rizík.

InBase Advisory poskytuje kvalitné a komplexné služby v oblasti M&A poradenstva. Ku každému prípadu pristupujeme individuálne a zakladáme si na dôvere a diskrétnom prístupe k predajnému procesu. Pre našich klientov na strane investorov taktiež vyhľadávame akvizičné ciele a poskytujeme buy-side poradenstvo.

Predaj, maloobchod, servis, opravy, oprava: -výpočtová a kancelárska technika kancelárske techniky-hardvér: -počítače, počítačov -notebooky, notebookov -tlačiarne, tlačiarní -monitory, monitorov -počítačové siete -príslušenstvo -telekomunikačná technika. Predaj aj na splátky. Služby: -riešenie informačných systémov ...

Povrchová úprava výrobkov: -tryskanie - odstránenie nečistôt, náterov -metalizácia - žiarové striekanie kovov -náterové aplikácie - vysokotlakové striekanie, airless, štetkovanie, , valčekovanie. Autodoprava.

Ponúkame ucelené E2E dodávky projektov či participáciu našich konzultantov na kľúčových projektoch zákazníkov. V rámci kompetenčnej divízie sa zameriavame na oblasti digitalizácie, automatizácie, integrácie a hybridného cloudu.

Výstavy-výstavníctvo: -výstavářské systémy -výhradní dovozca výstavných systémov nemeckej firmy MERO -prenosné prezentačné systémy. Realizácia expozícií (veľtrhy, výstavy). Veľtržné expozície (návrhy, projekty, realizácia, vybavenie). Sprievodné služby: -poradenstvo -objednávky technických služieb -doprava exponátov -aranžérské ...

O organizáciu výberového konania na rôzne pozície sa postará firma PS Tender, s.r.o. z Brna. Môže ísť o zadávanie a výber pre mestá, obce a kraje, alebo aj firemný sektor (právnické a fyzické osoby) pre širokú škálu odborov.

Dotačné poradenstvo - spracovanie a registrácia žiadosti o dotáciu - energetické audity, energetické preukazy budov - správa a administrácia už získaných dotácií.

Spoločnosť NIO s.r.o. je firmou, ktorá dodáva informačné technológie IT do privátneho aj do verejného sektora. Našimi kľúčovými oblasťami sú najmä: Služby a riešenia ( IT Riešenia, IT Služby / Outsourcing, Diagnostika a monitoring IT, Dodávky Hardware a Software, Microsoft, HP, CISCO, IBM ) Vývoj a design ( Vývoj mobilných aplikácií pre Smart ...

Činnosť: - predaj ready made spoločností - zakladanie, predaj firiem - sprostredkovanie virtuálneho sídla.

Poradenské služby a kompletný outsourcing v oblasti vedenia účtovníctva, právneho i daňového poradenstva a mzdovej agendy.

Komplexné služby: -veletržní, výstavištní -návrhy, zostavenie stánok, stánky, príslušenstvo.

Reklamná agentúra. služby: -event management: -produkcia spoločenských, športových a zábavných podujatí. -incentivní, konferenčný servis. -kompletné reklamné služby (fullservis).

Konzultačná a poradenská činnosť, outsourcing v oblasti chemickej bezpečnosti a legislatívy - REACH (registrácia, notifikácia, podnikové systémy), CLP, biocídy, detergenty, klasifikácia chemických látok a zmesí, spracovanie bezpečnostných listov. Ďalšie výrazy: -bezpečnostné listy chemických látok chemické legislatíva -Hodnotenie rôznych ...

služby: - poradenstvo pri zavádzaní, udržiavaní systému podľa noriem a špecifikácií ISO. Ponuka školení, auditov a outsourcingu.

De & Co Hranice, s.r.o. vykonáva automatizácie a robotizácie prevádzky vrátane dodávky strojných zariadení na kľúč - jednoúčelové a automatizačnej stroje. Poskytujeme konštrukčne-výrobné služby podľa priania zákazníkov. Zariadime tiež kompletný servis a jeho technickú dokumentáciu v modernom systéme CAD od spoločnosti PTC Creo. Výroba a ...

Spoločnosť je zameraná na riešenie špeciálnych projektov v oblasti riadenia ľudských zdrojov. HR OUTSOURCING (OUTSOURCING PERSONÁLNYCH ČINNOSTÍ) - servis v akejkoľvek oblasti riadenia ľudských zdrojov - vhodný najmä pre spoločnosti, pre ktoré je stavba vlastného personálneho oddelenia finančne a časovo náročná a u spoločností, ktoré práve ...

Outsourcing IT: - správa IT infraštruktúry. Servis IT. Správa počítačových sietí. Dodávky výpočtovej techniky. Predaj, e-shop: - kancelárska technika zn. Dell, Microsoft, VMware - spotrebný materiál - tlačiarne, monitory.

Inštalácia, správa, servis: - počítačové siete - IT poradenstvo, konzultácie, outsourcing

Naša činnosť: - poskytovateľ pripojenia k internetu - outsourcing správy počítačových sietí - maloobchodný predaj a komplexný servis produktov v IT.