V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Poskytovateľ telekomunikačných služieb - internet, televízia, telefón

Predaj - ekonomický softvér KELOC - evidencia hmotného a nehmotného investičného majetku - zásobovanie a riadenie skladov - styk s bankou - odberatelia a fakturácia - dodávatelia - podvojné účtovníctvo a daňová evidencia - personalistika a mzdy - integrovaný ekonomický systém podniku - ...

Tvorba, predaj - výukový softvér CONTI SW matematika 6. - 8. ročník

Výroba - www stránky na mieru - webdesign

SEO optimalizácia webu - SEM správa PPC Dátové aplikácie, webdesign

Výroba - www stránky - tvorba multimediálnych CD-ROMov

Výstavba a správa počítačových sietí.

Služby: - správa a implementácia firemných počítačových sietí - IT Outsourcing

Služby - vývoj softvéru - zákazkové desktopové aplikácie - webdesign - grafický dizajn - SEO optimalizácia.

Vytvárame kreatívne grafické práce určené pre internet a klasické médiá. Spracujeme pre vás corporate identity, logá, vizitky, letáky, billboardy. Špecializujeme sa najmä na návrhy pre webové prezentácie, e-shopy, bannery, flash animácie a hry.

Poskytovaním databáz pre elektronické obchody, ktoré obsahujú štruktúrované a podrobné špecifikácie tovaru. Poskytovanie informácií o tovare internetovým obchodom.

Služby: -tvorba www stránok -programovanie

Služby - poskytovateľ telekomunikačných služieb - internetové pripojenie - hlasové služby - webhosting - webdesign - zálohovanie dát Veľkoobchod, maloobchod, predaj - výpočtová technika - počítače, PC zostavy, príslušenstvo - softvér